Reklama

Reklama

Fúrie Paříže

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladá žena se touží pomstít za otcovu smrt, a tak se vydá za Fúrií, která umí v pařížském podsvětí udělat pořádek. Ta ji ale místo pomoci zaplete do sítě svých intrik. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

BaruM 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale mně to prostě sedlo. Svět kmotrů je vždy opředen tajemnou mlhou, kterou tentokrát rozplétá nebojácná Lyna. A rozhodně se nebudete nudit, akce je na každém kroku. Seriál řadím mezi ty lepší oddechovky, které Vás nutí sledovat díl za dílem, takže pokud potřebujete tip na binge watching, tohle je trefa.  A vzkaz pro Netflix: prosím, potřebují druhou řadu! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nový francouzský akční seriál od Netflixu. A je to docela fajn. Normálně bych to kritizoval, ale když si vezmu ty faily filmů se silnými ženskými akčními hrdinkami, tak tohle mezi nimi kraluje. Po delší době mne neštval nějaký mafiánský lore a mytologie. Má to super zaporáka. V druhé půlce to trochu ztratí půdu pod nohama a není to tak epické jak by chtělo, ale 7/10 úplně v klidu.   Určitě lepší než Pan a Paní Smithovi nebo seriál ze světa Wicka. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hodnocení sice není moc vysoké, ale já byl velmi spokojený. Hlavní role je sympatická postava mladé ženy a i když některé scény jsou přitažené za vlasy, dá se na to koukat. Akce tomu nechybí v žádném díle, takže já jsem opravdu spokojený. Jen co nesnáším jsou otevřené konce, píšu to tu vždy a ani teď si to neodpustím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trailer byl nabušený akcí, ale ve výsledku tu akce moc není a ikdyž jde o mou oblíbenou látku, tak je to průměrný ve všech ohledech i na Francouze. Máme tu pařížské podsvětí a 6 velkých kriminálních rodin, kde každá rodina se zaměřuje na jiný druh zločinu ( to představení rodin a mytologie kolem nich je super,  ale kdyby celý seriál se zaměřoval pouze na ně. resp každý díl o jiné rodině, tak se vrním blahem, protože by došlo na vloupačky, prostituci, drogy, nájemné vraždy, kapsáře a místo toho tu máme mladou dívku, která touží po pomstě a Furii, která všechny jakože krotí, ale v akci se tu moc nepředvede, takže nothing new. Dějově je to klišé nad klišé, postavy jsou celkem sympatické, hlavní hrdinka to táhne, akce není nejhorší ( občas pěkný fight či krvavá přestřelka, ale přišlo mi tu toho zoufale málo, kor když vše ostatní pořádně nefunguje). Tohle se za mne moc nepovedlo. Čistý průměr, který by jako film obstál lépe, ale jako seriál je to zbytečně dlouhé. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušná francouzská jednohubka, která má sympatickou hlavní hrdinku (i když je třeba jí občas odpustit že se chová nelogicky) a celkem zajímavou mytologii okolo pařížského podsvětí a Fúrie jako mafiánského "policajta". Kde je to trochu horší je samotná akce, které jednak není až tolik a jednak skáče od dobré až k silně kroutihlavé. Nejvíc je to vidět na souboji s Damoklem, kteří jsou v jednu chvíli schopni zlikvidovat bandu profíků během několika vteřin, aby si následně nebyli schopni poradit s partou dobitých hlavních hrdinů (a třeba je netrefit samopalem z metru). Celkově lehce nad průměrem a vlastně by mi ani nevadilo vypnout u druhé série...60% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama