Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt navštěvuje dobrou školu, má přátele z dobré společnosti a je zasnouben s dívkou z dobrých poměrů. Jednoho dne ale potká dívku jménem Jewel a jeho dosavadní a naplánovaný život se rázem změní. Jewel je ale z úplně odlišných poměrů. Ze světa nesplněných slibů a nevyplněných snů, ve kterém si vše musíš vybojovat a nic není zadarmo. Matt a Jewel objevuje nebezpečnou smyslnost a zároveň zranitelnost, které nemůže odolat. Jewel pak naopak v Mattovi nachází hluboký respekt a pochopení, které nikdy nepoznala. Tím začíná jejích vášnivý, něžný ale poněkud obtížný vztah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrné romantické drama s trochou humoru. Důležité scény jsou několikasekundové záběry pouze s hudbou, nedůležité scény jsou naopak zdlouhavé a občas i nudné. Dialogy občas postrádají smysl, jsou to zbytečné tlachy o ničem. Pokud ale člověk vydrží 45 minut sedět a pozorovat hádající se dvojici buď Matta s Jewel, Matta s Alice nebo Matta s Tiptonem, film postupně konečně přejde do dramatu v pravém slova smyslu ... Nakonec mě film přece jen něčím zaujal. Zápletka se konečně stala zajímavou a ne bezpředmětnou. Samozřejmě mě pobavily humorné vstupy Douga ve své roli Sprolese, díky kterému jsem se na film podívala a taky díky kterému stoupla úroveň filmu o trošičku víc. Konec už je ale zase trapné romantické drama, kdy se hysterka Jewel zase pořádně vybarví a Matt jí to zase sežere ... Každopádně i přesto, že film je pouhým průměrem, určitě jej nevidím naposledy, hlavně díky "splnění mého snu" - dvojici Bena Stillera a Douga Hutchisona v jednom filmu, navíc ještě k tomu kamarádů. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ježiš, aká bola v osemdesiatom osmom ešte krásna. Trochu nezvyk, vidieť ju s cigaretou v ruke, ako vydatú, oklahomskú koketu, ktorú McCarthy na treťom rande, prstí cez šaty niekde za stodolou, keď sme chceli všetci vyčesanú, svetríkovú premiantku z predmestia. Snaď ešte väčší ako 80’s Ben Stiller. Dieru do sveta ten film neurobil. Má to pár momentov. Inak taká tá klasická pomaturitná depka, akú si pozriete v štvrtok po škole na MGM. Akurát ma fascinuje, že celý film nepadlo jediné I love you. ()

TO 

všechny recenze uživatele

On je bohatý, ona je chudá. Začíná vášnivý, něžný, ale hlavně obtížný vztah. Příjemný obyčejný film. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama