Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaná kanadská krasobruslařka Lori Larouche, podporovaná od dětství v tomto sportu ctižádostivou matkou, upoutá na mistrovství Kanady svou brilantní volnou jízdou členy krasobruslařské asociace natolik, že ji svěří do péče špičkového trenéra (Colm Feore), aby se v budoucnu mohla stát členkou reprezentačního týmu své země na mistrovství světa.
Tento tvrdý ambiciózní muž svojí tréningovou metodou cukru a biče chce zlomit její přirozenou osobitost a tvrdohlavost. Docílí jenom jejího naprostého vyčerpání a následně odporu, vzpoury a odchodu z reprezentace. (Skuby47)

(více)

Recenze (3)

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Skuby presne aj ja si ho pamatam dodnes. Myslim, ze este niekde na VHS by sme ho mali mat natoceny, len bohvie kde? ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento kanadský televizní film vysílala v roce 1992 tehdy ještě Československá televize s názvem Krasobruslařka (Skate!) ve slovenském znění. Od té doby nebyl k vidění. Je to klasický příběh z prostředí vrcholového sportu, který se neodchyluje od prověřeného schématu a má vše, co k tomuto žánru patří - emocionální příběh, pěkné kostýmy, příjemnou hudbu, dobré sportovní výkony a samozřejmě šťastný konec. I když je na tomto snímku vidět, že se jedná o film televizní a téma není nijak objevné, rozhodně stojí za shlédnutí. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Herci a hudba my nesedli což je škoda a moc brusle nepředvedli bohužel slabši sportovní okamžik z ledu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama