Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Dosti nešťastný film, který podle mého nezvládl hlavně režisér, jemuž nepomohla ani skvělá kamera a herci. Volba hudby velmi špatná, což je ale záležitost vkusu. To hlavní proč je, že děj byl tak přepnutý, až si člověk řekl, že to vlastně o ničem není. Zaujatost režiséra napětím a drnkáním na nervy totiž byla tak velká, že nic jiného ve filmu není, a proto díky absenci oddychových scén chybí opravdový prvek trilleru, kterým je překvapení. Nepovedlo se, dávám 45% = 2/5 ()

Reklama

Durgas 

všechny recenze uživatele

Tento film som pred rokmi videl a vtedy na mňa dosť zapôsobil, dlho som ho však nevedel nájsť, keďže som si nepamätal názov. Aj na druhé pozretie sa mi to veľmi páčilo, koniec priam mrazivý. Miestne nižšie hodnotenie má asi príčiny v pomalom deji a miestami zvláštnej, snovej atmosfére, mne to však vôbec neprekážalo. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když sem to viděla poprvé, tak sem u toho usnula a teď jsem měla co dělat, aby se to neopakovalo. Džoník sice umí zahrát vše, ale na roli astronauta se mi moc nehodil. A ta jeho špinavá blond čupřina? No, taky nic moc. Tak aspoň, že se z něho stal výkonnější manžel! Nejsem si docela jistá, že sem ho tak vášnivě-drsně milujícího viděla…:-) A takový labilní jedinky, jakou jeho žena byla, by vůbec děti mít neměly! Měla brát prášky a pak nemusela řešit, jestli náhodou nečeká děti s nějakým mimozemšťanem! :-D Herecké výkony Deppa a nádherné Theron byly výborné, ale ten film je průměr. Je to asi zatím nejhorší film, kterej sem s Johnnym viděla :-( „Muži jsou jako parkoviště – nejlepší fleky už jsou obsazený a na těch volnejch jsou hendikepovaní“ ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama