Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $10,672,566Tržby Celosvetovo $19,598,588║ Okrem zopár lakačiek strašná prázdnota, ktorú nezachránia ani herci formátu Charlize Theron a Johnny Deep, dokonca Deep ešte prispieva k nejakej tej nezáživnosti. Už sa nečudujem že to tak prepadlo a na také kde nič tu nič, je aj rozpočet dosť premrštený. /20%/ ()

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Reklama

Richie666 

všechny recenze uživatele

Ten film je celou dobu skvělý, nebo alespoň mě bavil - dělá drama i z vyhození diktafonu do koše a já mu to prostě žeru. Jenomže po jeho skončení a zamyšlení se nad ním jako celkem člověk bohužel přichází na to, že byl o ničem... Respektive divákovi se nedostane patřičného vysvětlení celé skutečnosti... No, chtěl bych dát za tři, ale nakonec pro tu ultra hustou atmosféru dávám zaujatě víc. Kdyby to natočil Lynch, půlka z vás by dala za pět :-P ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

WScully 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka toho scifi, kdy není potřeba mnoha akčních scén využívajících přehnané vizuální efekty. Příběh se odehrává v úzkém kruhu postav, které musí hrát schopní herci pod taktovkou schopné režie, jinak film prostě dopadne špatně. Toto scifi využívá právě takových schopných herců a schopné režie, že při využití vhodné hudby a tíseň vyvolávajících chladných a odcizených prostor je výsledkem výborný film, který dokonale využívá všech předností a své slabiny dokáže překrýt. Mrzí mě jen to, že nám úvod filmu takřka nepředstavil skutečný charakter Spencera, což by se velice hodilo pro následnou orientaci ve Spencerově přeměně v to, čím se stal po návratu z kosmu... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama