Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Shank sbírá lebky. Lidské lebky. Spolu se svým irským pomocníkem, taky pěkným ptáčkem, si vyhlédnou vhodný přírůstek, přemluví ho ke své hře a uspořádají na něj velkolepý hon. A těmto dvěma psychopatům padl do oka právě Pest. Snadno ho zlákali na odstupné 50 000 dolarů za jeho hlavu a řekli mu: Utíkej, utíkej! Jestli se trefíme, máš smůlu. Od té chvíle začalo být Pestovi v Miami pekelné horko! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Crazy komedie, která má hodně nenáročný, jednoduchý, puberťácký humor. A i když jsem se párkrát pousmál, i tak to na mě bylo až příliš debilní. Hlavně ten fekální humor mě tady štval, ale bez něj se evidentně americké komedie neobejdou. Navíc mě to i celkem nudilo, ale zase na jedno zhlédnutí se to dalo. A líbilo se mi, že sám hlavní herec, John Leguizamo, svoji roli nebral vážně. Každopádně je to lehce zapomenutelné a na víc jak 2* to rozhodně není. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento film našťastie dávno padol do tmy zabudnutia, ale i tak je na ňom pre mňa niečo nezabudnuteľné. Je to prvý film, ktorý mal taký skvelý trailer, že som behom pol hodiny od pozretia zabehol do požičovne a ešte v tej istej pol hodine bol v prehrávači. Písali sa temné a šialené 90. roky a vtedy to tak proste bolo, vtedy sa ešte verilo trailerom. Na tomto filme je najvtipnejší trailer. Film samotný je strašný. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jako patnáctiletej nebo kolik mi tenkrát bylo co jsem tuto komedii viděl prvně jsem byl nadšen. Ovšem po dnešním shlédnutí tím dřívějším nadšením neoplývám, ale spíše naopak. A ani nostalgie zde nic nezmůže. Komedie prostřednictvím hlavní postavy jasně kopíruje Ace Venturu, sice se to zde Johnu Leguizamovi daří, protože je nesporně talentovanej herec, kterej zde dostal snad poprvé hlavní roli a dokázal utáhnout celý film. Jenže on je také to jediné co je zde k vidění a k pousmání. Dějově je to spíše trapné a nudné, nechybí dávka nechutností tak jak je zvykem u těchto amerických komedií. V patnácti bych dal beze sporu 5*, dnes je to s bídou za 2*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Filmování započalo v dubnu 1996. Film byl natočen za 32 dní, během kterých štáb využil lokací měst Miami (Florida) a Los Angeles (Kalifornie). (fiLLthe3DD)
  • Johnu Leguizamovi (Pest) se během natáčení zakousl do nohy had, který byl součástí jedné scény. Plaz odmítal skousnutí povolit a o jeho odstranění se musel postarat trenér. Herec byl následně převezen do nemocnice, kde mu z rány museli lékaři vyjmout hadí zuby. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama