Reklama

Reklama

Musume, cuma, haha

  • Japonsko 娘・妻・母 (více)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Tradiční morálka upadá, většina potomků myslí jen na sebe a využívá své rodiče. Všechno se až nechutně točí kolem peněz. Hořký film, který dává útěchu jen v důstojnosti a laskavosti rodičů a některých (ojedinělých) dětí. 90%. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Krásný, realisticky pojatý příběh o radostech a strastech jedné rodiny, ve skvostné Naruseho režii. Byť největší část divákovy pozornosti spolkne dějová linka týkající se nejstarší dcery a jejího románku s Tatsuyou Nakadaiem, odehrává se paralelně ve filmu ještě několik dalších linií. Vše plyne velmi přirozeně a dynamicky, asi každý si v postavách dokáže najít určitou podobnost s vlastními příbuznými a jejich problémy. Herecky jsou všichni až vzácně v souladu, čemuž jistě napomáhá výtečný scénář. Jsem v pokušení dát plný počet.. ()

Reklama

Artran 

všechny recenze uživatele

Pohled do poklidného života stárnoucí matky a jejích pěti dětí, který je narušen smrtí manžela nejstarší dcery (Secuko Hara). Příběh se větví do tří hlavních dějových linií a je obdivuhodné, jak mistrně je Naruse dokáže spojit do skvěle fungujícího a vkusného celku, který zcela přirozeně vygraduje do jímavého závěru. Mapičku s rodinnými vztahy (žlutá, oranžová) a mimorodinnými (modrá) najdete Zde. (Obsahuje drobný spoiler) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama