Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1884. Jedenáctiletý kvaker se chce sám pomstít gangu desperátů, kteří bezdůvodně vyvraždili celou jeho rodinu.

Jeden z nejlepších snímků z dílny ne příliš známého režiséra Charlese Pierceho znovu otevírá otázku spravedlnosti, víry a boje dobra proti zlu. Je pomsta vždy tou nejsprávnější volbou? Poučení, úchvatné scenérie, skvělé herecké obsazení a nadprůměrné výkony.  To vše a mnohem víc čeká všechny milovníky tohoto filmového žánru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Po zbrani sáhni, až když je nejhůř, a hned potom se jí zbav - tak nějak promlouvají "Větry podzimu", trochu nedospělý příběh o dospívání, který se odehrává v malebně nasnímané přírodě, je oživen (záměrnými?) záblesky dospělého humoru a přetížen hudbou. Ústřední postavu ztvárnil režisérův syn, do role té nejodpudivější se obsadil sám režisér; kdo zahrál Indiány ve dvou sympatických letmých výstupech, se ze závěrečných titulků nedovíme, ale Indiáni to byli stěží. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Zaujmout může příběhem ale zpracování je o ničem, střih katastrofální, až jsem měl pocit že někdo smazal z nahrávky. 1/5 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Westerny v 70. rokoch uz neboli tym cim kedysi, tento je vsak svetla vynimka. Charles B. Pierce ako reziser sa predviedol, a neslo o to klise kradez koni, to je tiez velke plus . 76 % ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Film začíná klasickou westernovou zápletkou a končí klasickým westernovým koncem. Mezitím probíhá neskutečně nezáživné a natahované čekání na klasický westernový konec. Příroda je tam krásná. Herci nikoliv. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama