Reklama

Reklama

Modří andělé jsou tajná jednotka hongkongské policie, kterou vede kapitán Sung. Tuto jednotku tvoří tři špičkové agentky: Yardley, Rosa a Amy - smrtonosné trio! Každá z nich je krasavice a... bojovnice, jaké není rovno. Hongkongské úřady se začnou dožadovat jejich pomoci, když se do města vrátí Jacky Chen, člen jednoho z největších syndikátů. Jacky se střetl s jedním z šéfů newyorského podsvětí a teď se chystá výměnou za osobní svobodu zradit své bývalé kumpány. Modří andělé chtějí informace využít k tomu, aby vypátrali jeho šéfa Chu Chung Shinga, muže, který zbohatl obchodem s otroky. (Intersonic)

(více)

Recenze (37)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ultrablbina na straně jedné a ultranostalgie na té druhé. Intersonic začátkem devadesátých let chrlil podobné záležitosti jako na běžícím pásu. Mimo jiné vytvářel pokračování i tam, kde nebyla a opatřoval své filmy mile příšerným dabingem, kde několik postav namluvil jeden a ten samý dabér. A tak jste si mohli vychutnat jeho fistuli při hlasu pětiletého dítěte a drsný hluboký chrchel u starého mafianského bosse. Ultra Force jako představitel asijského filmového subžánru "girls with guns" představuje na první pohled křehké dívky v rolích tvrdých zastánců zákona, kteří nejdou pro ránu daleko. Kdo by však čekal něco ve stylu "děvka s bouchačkou", bude se muset poohlédnout jinde, tady jsou děvčata slušná a upejpavá. Naštěstí by však za hřích stála jen Moon Lee, čili žádná velká tragédie. Tragickou stránkou Ultra Force však není nedostatek erotiky, nýbrž absence téměř všeho, co obvykle film dělá filmem, tedy koukatelným. Režie i scénář za pět a herci za pět mínus. Všechno, alespoň trochu, zachraňuje přemíra přepálené akce a neuvěřitelný bodycount, kdy od prvních vteřin umírá v průměru tak pět lidí na minutu stopáže. Další intersonická "síla", tedy Red Force, má úplně jinačí grády, a to prakticky ve všem. Odřený dvě a vážně jen díky nostalgii. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neuběhnou ani tři minuty a už tu máme poměrně dost mrtvých. V nastaveném tempu hodlají postavy včetně ženské jednotky hongkongské policie pro speciální akce pokračovat. Přesto se první polovina poměrně vleče. Možná je to i tím, že se herci prezentují jak z ochotnického souboru, snaha o komediální odlehčení absolutně nefunguje, k tomu připočtěme nezlomný dabing, kdy třeba takový Aleš Zbořil zvládá hned několik postav, dokonce i ve společných scénách. Dámy se umějí otáčet, ale zas až taková poutavá řežba jako z jiných porevolučních VHS úlovků to není. Mimochodem všechny tři díly téhle béčkové série vznikly shodně v roce 1989: i to o kvalitě vypovídá mnohé. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Nemá to takový odpich jako Železní Andělé, navíc to pohřbívá spolehlivě český dabing(nemyslete si, že jsem nestrávil hodiny snahou sehnat originální znění!), ono je fakt těžké udržet vážnou tvář, když jeden ze záporáků se jmenuje Jackie Chan, případně, závěrečná věta Michael, cos mi to udělal? :) To je fakt moc. Na druhoustranu akční scény jsou slušné, Moon Lee je skutečně expert na martial arts, kaskadérství a tím pádem hvězda první velikosti akčních filmů. Závěrečná sekvence, kdy si děvčata rozdají poloautomatické zbraně a pušky, vyrazí do akce je hodně silná. Škoda poměrně slabého obsazení + někdy zbytečné zrychlování scén, vypadá to jak z grotesky. Na druhou stranu uvidíte jedno povedené pěvecké číslo Moon Lee i vtipnou cross dress vložku. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Výš s hodnocením nemůžu, protože první půlka filmu se vleče. Moon Lee se v utajení zašívá v mafiánském podniku a jedinou akci obstarávají její kolegyně, které z nedostatku jiných příležitostí tlučou svědka určeného k ochraně. Závěr ovšem neskutečně graduje a zúročí se v něm i celý "pečlivě budovaný" milostný trojúhelník. ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Na VHS před lety to byl jeden z mých nejlepších filmů tehdejší doby. Viděno dnešníma střízlivýma očima neskutečná hovadina. Hudba jak z pornofilmu, debilní dialogy, dabing, herecké výkony, trapní herci, pyrotechnika, souboje alá skákající opice-vše je neskutečně trapné. Hned po prvních pěti minutách jsem to chtěl vypnout, s utrpením do konce jsem se díval jen proto abych zjistil, co se mi na tomhle filmu mohlo líbit. Nic.Výstižně to popsal Flipnic. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama