Reklama

Reklama

Zvířecí zuřivost

  • Itálie Rage, furia primitiva (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláci Sam a Frank sú novinármi školského časopisu. Aby odhalili tajné pokusy na zvieratách, vlámu sa do miestneho laboratória. Objavia opicu, ktorá je po sérii nepodarených injekcií veľmi agresívna a poraní Franka.
Nebezpečná zvieracia zúrivosť začala svoj prenos na ľudí... (helljahve)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Typická osmdesátková záležitost se všemi znaky nejen italského hororu - dlouhovlasé děvečky, ale nahota kupodivu chybí, hudba, kdy vedle průměrné středního proudu zazní i metal, a samozřejmě klasika od Simonettiho, krev a kupa znetvořených mrtvol. Stačí jedno kousnutí infikovanou opicí a chudáka ovládnou nekontrolovatelná zuřivost a síla. Ta má blíže ke vzteklině, než zombie filmům. Oběť se ale pomalu mění v monstrum, kdy nechybí trhající se kůže na obličeji doprovázená rudými výstřiky. Samozřejmě speciální efekty, jež měl na svědomí mistr Carlo Rambaldi, a krvavé masky jsou tím nejlepším. Ale i příběh má smysl, a jakmile se rozjede, nezastaví se až do rozkošného konce se zavlažovacím rozstřikovačem. Za pozornost stojí také bizarní a nápadité masky účastníků halloweenského večírku a jejich vtipné využití během mordů - oběšenec či postava s obličeji a vodovodními kohoutky vyloženě potěšili. Děkuji Ratchetce za tip na titulky. p.s. jen ve filmu hráli jiní herci, než jsou uvedeni zde v přehledu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Italské horory pokud člověk nehledá, tak se k nim málo kdy dostane, ale jsou docela lehce sehnatelné a kolikrát kvalitnější jak americké. Námět mě nepřekvapil vůbec a není něčím extra zajímavý. Opice v laboratoři pokouše studenta a ten získá zuřivost a kouše se dále a dále. Naštěstí je film natočen celkem v pohodě natočen, tak se to i užít. 50% ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Na VHS jako Zvířecí zuřivost. Novinář se vloupe do laboratoře, kde ho pokouše rozběsnělá opice a nakazí ho zuřivostí. Ten pak ještě kousne studentku a ta zas pokouše partičku grázlů. Takže všichni pak běhají a zabíjejí...mě se zrovna tenhle horor docela líbil, lepší než béčka co se natáčí dnes. Pěkně zpracované. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Klasický pohodový sci-fi horor z konce osmdesátých let... Opice, na které provádějí v místních laboratořích pokusy, pokouše příliš aktivního studenta - novináře a přenese na něj tak vir zuřivosti... Ten samozřejmě pokouše pár dalších kusů a najednou tady máme partičku extrémně rozzuřených teenagerů toužících po krvi... Prostě velmi jednoduchý a přímočarý děj, stejně tak jako celý film... Masky jsou fajn, hudba taky, slečny v hlavních rolích neurazí... Já byl spokojen... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je natiahnutý niekde medzi americkou 80s farebnou "žuvačkovitosťou", s chytľavým titulným pop songom, a late 80s Talianskom. Vďaka excelentnému make-upu, maskám nakazených vírusom zúrivosti, parádnemu praktickému gore a soundtracku od Simonettiho som atmosférou mal až Demons vibes, aj keď úrovne tejto pecky film nedosahuje. Ale to sú najvyššie méty, kam dosiahne málokto, film sa o to ani nesnaží. Vie byť aj vážny a napínavý, postavy sú sympatické a tých 90 minút vám utečie ako voda. Gore mohlo byť kľudne aj viac, ale aj tak, film je lepší ako väčšina late 80s talianskych hororov, pohodička a niečo naviac (nielen)pre všetkých VHS nostalgikov. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama