Reklama

Reklama

Wizards of the Lost Kingdom

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zámek krále Tylora je napaden vojsky jeho nepřítele Shurky. Je to krutý čaroděj, který si přišel pro kouzelný prsten. S jeho pomocí by se stal nejmocnějším čarodějem na zemi. Prsten je však dobře ukryt a navíc zloduchovi skříží cestu síly dobra. Je tu totiž mladý kouzelník Simon a dobyvatel Kor. (Slimak)

Recenze (6)

balba 

všechny recenze uživatele

Příběh malého potomka mocného čaroděje, který s pomocí statečného bojovníka Kora a dalších přátel bojuje proti zlému čaroději Shurkovi , překvapí zvláště nenápaditostí a amatérským zpracováním.Nudná a hloupá fantasy , která otráví už po první čtvrthodině a koukat na ní až do konce nemá vůbec cenu.Tak slabé masky netvorů a skřítků by nevyrobili ani děti.V překladu----Čarodějové ze ztraceného království. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Ked uz prsten moci, beriem jednoznacne chodiace stromy a vlastne celeho Lord of the Rings -LOTRa. Tu aspon neboli chodiace stromy, zato dalsich debilin bolo pozehnane. Kto chce vediet akych presne, nech si to pozrie   : 0 % ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

*It is so bad..it's actually good* Pamatuju si jak se mi líbil obal VHSky v půjčovně když mi bylo 5. Dnes je mi 28 a nemohl jsem na film do dneška zapomenout. Pořád je to silný zážitek. TheRoom oldschoolového fantasy. Must see neboť film přechází od špatný k otřesně pitomý tak rychle že zapomenete na to že tohle dílo si rozhodně 4* nezaslouží ()

phaloc odpad!

všechny recenze uživatele

To naozaj? Toto natocil H. Olivera v rovnakom roku ako Barbarian Queen? Premiera dva mesiace pred Barbarian Queen? Po tomto natacani musel prestat brat ine chemikalie. Mix Fantaghiro a Mrazika, ktory nevie ci chce vyzerat ako "prave" fantasy, alebo talianska rozpravka z '90s. Hlavny hrdinovia maly chlapec a bojovnik s ucesom nemeckeho prihriateho spevaka, ktory porazia duchov v jaskyni tym, ze zacnu spievat!!! A to este reziser vykrada dva roky stareho Deathstalkera, nie podobnymi scenami, ale scenami priamo z Deathstalkera!!! To som este nevidel. A masky a vyprava v ere "fantasy" (to je silny vyraz pre tuto sracku) osemdesiatych boli vselijake ale tieto kyble na hlavach a vianocky na krkoch to je moc aj na mna. Idem si pustit Barbarian Queen jednotku aj dvojku nech sa spamatam. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem šlápl vedle a při hledání něčeho odpočinkového ve stylu Conana Ničitele jsem objevil tohle zaprášené dílko. Předně se tedy nejedná o žánr meče a magie, protože hlavní hrdina je mladičký čarodějnický učeň v růžovém trikotu (!) a jeho parťák se sice tváří jako odvážný bojovník, ale v žádném záběru skutečně nebojuje (skoro jako by jeho představitel byl zraněn nebo měl fobii z mečů), což se kamera snaží neúspěšně skrýt prostřihy s dvojníkem. Navíc oba doprovází bílá variace na Žvejkala, která ale nemá v ději absolutně žádnou funkci vyjma desítek narážek ve stylu osmdesátkového pornofilmu. Připočtu-li trapného protivníka, který má vážné problémy s oběma ženskými postavami i svým kostýmem, na tehdejší dobu šílené triky a levnou výpravu s papundeklovitými kulisami, nezbývá nic, co bych mohl pochválit. Škoda, že se snímek alespoň nenesl v duchu úvodního cca dvouminutového prologu, protože zbytek je ještě k tomu všemu strašlivá nuda! ()

Reklama

Reklama