Reklama

Reklama

Tokugawa irezumiši: Seme džigoku

  • Japonsko Tokugawa irezumi-shi: Seme jigoku (více)

Recenze (5)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Další díl série Tokugawa, který nemá nic z předchozích dvou filmů. Viděl jsem je v pořadí 3,1,2 a musím říct, že co se týče kvality, zábavnosti, ale i brutality, přesně takhle to je, 3 nejlepší, dva nejhorší. V podstatě jsem téhle nesmírné nudě chtěl vrazit odpad, ale pak jsem si řekl, že tetování na mě asi dvakrát zapůsobilo a poslední scéna byla fajn. Takže * a to musí bohatě stačit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodné zábery nám ukážu, čoho sa už v celom filme nedočkáme ( hektolitrov krvi a nechutných popráv ). Ide už len o akúsi romanticko-kriminálnu náhražku, ktorú zrejme nezvládnete bez až budhistického prekonávania nudy. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tento díl jsem z trilogie tzv. "TOKUGAWA TRILOGY" viděl jako poslední. Přitom se jedná o druhý díl. Prvním je Shoguns Joy of Torture (1968) a třetí nechvalně známý, ale zato nejznámější Shogun's Sadism (1976). Tento díl mi přišel ze série šílených "japan shock explotationů" nejhorší. Skládá se ze dvou příběhů a vše se točí zejména kolem tetování prostitutek. Divák si užije skutečně spoustu obnažených koziček, různé bondáže a týrání dívek v bordelech. Jinak ovšem téměř žádné goreefekty (kromě samotného začátku a úplného konce), krve zde také moc nestříká. Což by nevadilo, kdyby film nebyl tak výrazně zaměřen na příběh, který je zejména v druhé polovině docela nudný a chaotický. Oproti úžasnému prvnímu dílu se zhoršila i výtvarná a technická stránka filmu. Každopádně na rok výroby se jedná o neuvěřitelnou záležitost. Japonské je zřejmě jedinná země "neomezených možností" protože jinak si nedovedu vysvětlit natáčení, promítání a oblibu takovýchto kruťáren v podstatě již v 60. letech ... O tomhle se Evropě, natož USA v té době ani nesnilo ... ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Film zobrazuje mrzutý život prostitutek ve středověkém Japonsku. Neustále se to ale točí kolem tetování těchto dívek nebo následném bičování a mučení. Příběh sám o sobě nic moc nenabízí a je to spíše takový chaos. Gore efekty se objevují velmi zřídka (a ten úplně nejzajímavější je až na samotném konci). Na svou dobu ale pravděpodobně odvážný a kontroverzní film. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama