Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Kita Bellewa se odehrává v období zlaté horečky na konci devatenáctého století. Autor příběhu Jack London, vyslal Kita na dlouhou dobrodružnou cestu za vysněným bohatstvím. Hrdina překonává mrazivé hory, pokouší své štěstí v ruletě, snaží se zachovat si rovnou páteř tam, kde jiní selhali. A především musí zůstat na živu. V nejkrutějších podmínkách se tříbí charakter a také Kit pozná pravé přátele, když je v nouzi... V hlavní roli Dean Reed. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

sud 

všechny recenze uživatele

Dean Reed nebyl zrovna herecký polobůh, ovšem do této role pasoval. Nijak výjimečná, ale velice sympatická DEFÁcká kravinka k odpočinku, na které je stejně nejlepší Barrandovský dabing. Jen toho Londona bych tam moc nehledal :-). 60%. ()

Reklama

štísko 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to po pětatřiceti letech znova a náramě si to užil. Snímek není nijak náročný a přesto mě dokázal oslovit. Dokonce více než kdysi. Má to vtip, napětí a přitom žádná drasťárna. Je vidět, že koukatelný film se dá natočit bez surovostí a dnes hodně přítomných erorotických scén. Veledílo to sice není a ani si na něj nehraje. Možná i pro to, je pro chvíle oddechu Kit a spol. to pravé ořechové. V dané kategorii hodnotim 70%. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Není to samozřejmě žádný kinematografický zázrak, ale je to rozhodně velmi příjemná pohodová podívaná, podobně jako knižní předloha je velmi příjemné pohodové čtení. Není dobré soudruhy z NDR úplně podceňovat. Tohle je na svou dobu velmi povedený "dobrodružný" odpolední film. Soudě dle dabingu, musel se už v sedmdesátých letech prohnat našimi kiny a pak snad i televizí. Mně zůstal utajen. O to raději jsem si ho teď užil. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Klasika východoněm. westernu. :-) Skvěle dabováno a vypracováno, mile promyšlený snímek o jednom štístkaři, kterému bylo zkrátka přáno na dalekém Severu...! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama