Reklama

Reklama

Shin shinobi no mono

  • Japonsko 新・忍びの者

Recenze (3)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi kvalitni a temne, nindzovske serie dobrodruznych, historickych filmu, zasazenych do bourlive epochy Sengoku. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek série je posledním, kde jako hlavní postava vystupuje Goemon (Raizo Ichikawa však v sérii hraje první housle i nadále), tentokráte již ne proti Nobunagovi, nýbrž proti jeho nástupci - Hideyoshimu (Eijiro Tono). Pojetí je trochu akčnější než u předchůdců, přesto se však režisér držel natolik při zemi, aby se zdaleka vyhnul nebezpečí sebeparodičnosti. Naprosto libůstkový konec + půvabná dvorní herečka Yasuza Masumury Ayako Wakao (Red Angel, Irezumi...) představují jen část pověstných třešní na dortu, dlužno podotknout, že velmi chutných. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Když jsme viděli naposledy nindžu Ishikawu Goemona, byl uvařen za živa. Ale nindžové mají tuhý život, pomocí enigmatického muže Hattori Hanzo o žije a snaží se dostat lorda, který ho hodil do polévky a ten se jmenuje Toyotomi Hideyoshi. Ale na pozadí tahá za provázky Tokugawa Ieyasu.....Solidní nindžovská historka s překvapivým koncem. ()

Reklama

Reklama