Reklama

Reklama

Cheng shi nu lie ren

  • Hongkong 城市女獵人 (více)

Obsahy(1)

Yang Ching (Cynthia Khan), je policistka pocházející z dobré rodiny. Její otec se má znovu ženit s krásnou ženou jménem Wai (Kara Hui). Yang se nová macecha poněkud nezdá, musí jí prověřit, zda nejde pouze po otcově bohatství. Proto zahájí vyšetřování. Najme soukromé očko a vrátí se na čas domů. Jenže detektiv Charlie Chan (Anthony Wong) a jeho asistentka udělají někdy více škody než užitku a situace se tak začně ještě více komplikovat... (Vavča)

(více)

Recenze (5)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hodně ulítlý film, kde se střídají absolutně vážné pasáže s trhlým humorem, ať už slovním, nebo různými gagy. Detektivka Ching je po jedné akci dočadně postavena mimo službu a kromě hledání pěti zabijáků prověřujuje otcovu novou známost, která je podezřele mladá a krrásná na něj, snad až příliš. Uvidíte zde vynikající choreografii (Yuen Woo Ping), Cynthia Khan fakt umí, ale i pánové to tu solidně rozbalí, rozhodně je překvapení vidět Anthony Wonga v počátcích kariéry jako soukormé očko, které umí výborně kung fu, a boj s litinovou trubkou... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kara Hui, Anthony Wong a Cynthia Khan v jednom filmu. Člověk by si řekl, že to nemůže dopadnout špatně. Režisér Johnnie Kong však dokazuje opak. Nanicovatá komedie s tragickými akčními sekvencemi. Už úvodní hromadná přestřelka napovídá, jakým způsobem se bude Madam City Hunter odvíjet a byť už nic horšího naštěstí nepřijde, nedočkáme se ani výrazného zlepšení. Dokonce i tradičně dobré kung fu tu nemá potřebný drajv a souboje jsou velmi fádní. Občasné přepnutí do módu překvapivé krutosti ani krása Cynthie Khan bohužel nestačí na alespoň průměrné hodnocení těžce podprůměrné hlouposti. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dokonale nevyvazeny film. Ci uz v humore, ktory mi vobec nepripadal vtipny ale skor trapny. Striedanie vaznych scen s humornymi bolo dost nevkusne. Tak aj v bitkach, ktore mal na starosti Yuen Cheung Yan a nestoja za vela. Nielenze sa tu postupne striedaju rozne styly od pomalych fazovaciek, cez dynamicky prevedene bitky az po totalne prestrelene dratovacky. Najhorsie je ze aj v ramci bitiek sa styly menia a rozhodne to nevyzera ako zámer, ale skor ako neschopnost, pretoze obsahuju ocividne chyby (prilis okate spomalovanie uderov pri dotyku supera, zly timing, nenaväzujuce strihy). Proste jeden velky mišmaš. Mne to vobec nesadlo. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zábavná hongkongská šílenost, kterou nejde brát moc vážně. Spíš takové lepší uječené kung fu guilty pleasure. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komedie držící se nezvykle na uzdě. HK humoru a ztřeštěností je tu více než dost, ale kupodivu se to obešlo bez tolik pro ně typických opičáren. Děj příběhu je vkusný a vcelku dobře zpracovaný. Co se týče akčních scén, netlačí se tu na pylu aby tu byli za každou cenu. Vždy se to nějak vyvrbí z děje. A když už, tak je na co se dívat. Souboje mají drive a styl. Celkově je příběh velmi jednoduchý, ale vytáhnuto je z něj maximum. Ano, na evropského diváka to zase až taková pecka není, ale rozhodně nepatří k horším. ()

Reklama

Reklama