Reklama

Reklama

Klíč k vraždě

  • USA Twisted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Strávila s nimi noci plné vášní a oni jsou teď mrtví... Po vyřešení významného případu sériového vraha Edmunda Cutlera je důstojnice Jessica Shepardová z policejního oddělení v San Franciscu převelena do oddělení vražd a povýšena do hodnosti inspektorky. Jejím hrdým mentorem je komisař SFPD John Mills, její pěstoun a bývalý partner jejího zesnulého otce. Jessica má velmi kladný vztah k alkoholu a v opilosti vyhledává muže jen pro sex. Je to dáno tím, že nese emocionální břemeno toho, že její otec zavraždil milence její matky, poté matku a sám spáchal sebevraždu. Když je jeden muž z Jessiciných náhodných známostí brutálně zavražděn, ona a její nový kolega Mike Delmarco jsou pověřeni případem. Jessica přiznává, že s obětí spala. Jenže o několik dní později je zavražděn další z jejích četných známostí na jednu noc a policie brzy dospěje k závěru, že vrah Jessicu pronásleduje. Na Millsovo naléhání Jessica zůstává na případu, to aby nalákala vraha. Vyšetřování sice postupuje, ale Jessica neustále pije a trpí výpadky paměti. Tento výpadek měla i v době, kdy došlo k prvním dvěma vraždám. Svěří se s tím Millsovi, ale ten ji povzbudí, aby pokračovala s vyšetřováním. Jessica sama náhodně objeví třetí vraždu. Je to Cutlerův obhájce Ray Porter, se kterým také měla sex a který ji ráno pozval, aby se s ním sešla. Je jasné, že s kým se žena vyspí, ten je zavražděn. Budou vraždy pokračovat i teď... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Klíč k vraždě je neobyčejně nudný thriller který nemá nic co nabídnout a zachraňuje ho jen herecké obsazení. On celkově KAufman pro mě dělá naprosto nudný braky, ale tohle byla celkem síla. Začátek poměrně slušně navnadí, i když tu je opět klišé ženská která se chová jako drsnej chlap řeší vraždy svým způsobem. Teď dostane další případ který se samozřejmě zamotává. Celou dobu se tu nic moc neděje a já se poměrně nudil. bohužel ani konec není nijak překvapující. Je to nudnej krimi thriller na který se nedá moc koukat a snad nikoho nepřekvapí. Samuel je tu poměrně zajímavej ale to film od podprůměru nezachrání. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. The City [3:46] ,2. The Box [1:39] ,3. I'm My Own Best Suspect [1:07] ,4. Blackout [2:02] ,5. An Old Flame [2:00] ,6. Nightmares [1:57] ,7. Get Away From Me [2:38] ,8. An Old Flame Dies [2:25] ,9. The Biggest Test of Your Life [2:27] ,10. A Toast to Your Partner [4:21] ,11. The Docks [1:52] ,12. Cigarette Burn [2:57] ,13. You Are the One [5:05], ()

Reklama

Vráťa 

všechny recenze uživatele

Kleopatřin komentář je trefný. Chci jen dodat, že jedinou hlubší otázkou, kterou v tomhle snímku najdete, je otázka na kolik sami sebe známe, abychom mohli říct: "Tohle bych nikdy neudělal(a)." Ovšem tenhle snímek na téhle otázce spíš parazituje, než jí rozvíjí. A ikdyž mám S. L. Jacksona velice rád, tak jednoznačně tento snímek nedoporučuju. Leda jako kulisu... ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Podivný film. Přesně jako název, je to překroucené moc. Policajtka, která nepozná ani to, že ji pětkrát nasypal někdo do vína Rohypnol je těžko uvěřitelná, místo překvapujících zvratů a napětí na mě film nefungoval a dostavila se jen zívačka. Film se zpočátku snaží rozhodit vaše mínění a v půlce si opravdu nejste jistí, zde honba za vrahem není zbytečná, ale lepších krimi filmů tu jsou mraky. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Hm, tak teda nevím, ale mě se to líbilo. Hlavní trojici hrdinů nemám moc co vytknout, docela jsem jim věřil. Atmosféra snímku výborná a dobrovolně se přiznávám, že se mi ty zvraty líbily a skoro do poslední chvíle jsem opravdu nevěděl, kdo to dělá :-). Mám moc rád thrillery a směle tvrdím, že tento patří k těm lepším a dotvrzuji to 4* hodnocením ;-). ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama