Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šikovný šimpanz Jack je tu zas! Bruslící zvířecí zázrak se stal sportovní hvězdou na celé čáře! Jenže trenér konkurenčního mužstva všechno navlékl tak, aby to vypadalo, že malý chlupatý chlapík podrazil a kousl jednoho svého spolupráče. Sklíčený a zoufalý Jack teď bloumá sám ulicemi Seattlu. Ale ne dlouho. Náhodou se skamarádí s klukem Benem a naučí se spolu jezdit mistrně na skateboardu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja nechápem ako sa takéto filmy dostávajú ku nám na trh, keď to všade hádžu rovno do koša. Som milovníkom zvieracích filmov, ale keď už ani nevedia vybrať aspoň poriadnu opicu, na ktorú sa dá pozerať, tak už nie je o čom sa baviť. V ktorejkoľvek Zoo majú krajšie opice. Ja len ľutujem tohto cvičeného primátika. Jedna hviezdička za súcit. Takže predtým ako si požičiate film, treba: Mať Väčší Prehľad! 40%. ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Je mi fakt líto toho nízkého hodnocení, protože je to velmi milý film s velmi milou opicí v hlavní roli a velmi milými vedlejšími postavami, který možná scénářem ani efekty nepředčí ostatní filmy, o to více je ale přirozenější a milejší. Pro mě je to film mého dětství, který mě inspiroval a na nějž si stále někdy vzpomenu. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Jednotka "Najužitočnejší hráč" bol celkom príjemný rodinný film, ale toto je strašné pokračovanie. Nezáživný dej bez štipky humoru, s navyše hroznými hereckými výkonmi. Takisto prejdenie od hokeja ku skateboardu sa mi nepáčilo. Zimná atmosféra sa vytratila a miestami to už zaváňalo trápnosťou. Dalo mi to práce dopozerať. Je to na veľmi tenkom ľade, pod ktorým sa skrýva absolútne dno. 1* dávam za opäť dobré vycvičené opice. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Už ma nebaví opakovať, že na mnohých rodinných filmoch je najhoršie to, že pokladajú detského diváka nielen za nejsvoprávneho (ktorým koniec koncov aj je), ale tiež za hlúpeho a ochotného (z nedostatku kvalitnejšej filmovej stravy) skonzumovať takéto triviálne blbosti. Teda triviálne blbosti so scenárom, ktorý sme už toľkokrát videli a s jednou mizernou opicou (o ľudských hereckých výkonoch nehovoriac). Je to smutné, deti chcú podľa mňa pozerať úplne iný druh filmov. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Opět, stejná struktura. Mladej kluk potká opici, kterou naučí nějakýmu sportu. Atrakce jsou prostříhané, natřískané slow motionem a zrychlovanému záběru. Samozřejmě nechybí ani vypatlaný finále, kdy mladej kluk vyhraje s opicí a zajezdí si s nějakým mistrem na skejbordu. Opice se pak vydá zachránit hokejovej finálovej zápas a v poslední vteřině střelí vítěznou branku. Možná kdyby to bylo aspoň natočený zajímavě a byla by zde snaha o minimálně průměrnou strukturu příběhu a nebylo to tak hloupé a předvídatelné, dalo by se to sledovat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama