Reklama

Reklama

Obsahy(1)

New York roku 2013. Dinosauři úspěšně žijí a pracují v lidské společnosti. Do tohoto bizarního světa patří i přiměřeně zvláštní zastánci pořádku - Coltraine, cynický polda v ženském provedení a její partner tyrannosaurus Theodor. Společně musí vyřešit zapeklitý případ obestřený sítí nástrah a intrik, které jim autoři této dobrodružné komedie pro celou rodinu postavili do cesty. (Vojtino)

(více)

Recenze (3)

JFL 

všechny recenze uživatele

O něco méně zářný příspěvek do kategorie "only in the 90s" aneb tohle prostě v jiné dekádě vzniknout nemohlo. Pro kontext si připomeňme, že první polovina devadesátek dala kinematografii takové bizarní úlety jako "Cool as Ice" a fantasmagoricky karnevalové videoherní adaptace "Super Mario Bros.", "Double Dragon" i "Street Fighter", ale také hrané "Želví nindži". Do stejného rodokmenu bijáků s bizarním mixem pastelkově omalovánkového vizuálu a unikátně anti-cool coolness náleží i "Theodore Rex". Jeho geneze bezesporu vypadala tak, že nějaká pomazaná producentská hlava viděla výtečný disneyácký sitcom "Dinosaurové" a dospěla k závěru, že amimatronické celotělní kostýmy dinosaurů jsou jasná sázka na komerční jistotu, obzvláště, když se skombinují s žánrem noirové buddy kriminálky pro dětské diváky. Na rozdíl od seriálu ale "Theodore Rex" nepřináší nadsazenou alternativní historii, ale budoucnost, kde jsou dinosauři oživeni díky genetice, takže spolužijí ve světě s lidmi. Díky tomu máme potěšení sledovat řadu dobrých herců a osobností, jak s vážnými tvářemi hrají po boku gumákových dinoušů. Nicméně na rozdíl od výše zmíněných titulů je "Theodore Rex" překvapivě nemastný neslaný a jeho campový potenciál zůstává překvapivě nevyužitý pouze na rovině konceptu, ale ne již v samotném zpracování, které je překvapivě žánrově čisté a bez jakékoli nadsázky či přemrštěné bizarnosti. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Fantastická komedie o době , kdy dinosauři žijí a pracují společně s lidmi.Právě tehdy policistka se svým partnerem Tyrannosaurem Theodorem řeší vskutku záhadný případ. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama