Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Give U My Heart - Toni Braxton ,2. It's Gonna Be Alright - Charlie Wilson ,3. Tonight Is Right - Keith Washington ,4. I'd Die Without You - P.M. Dawn ,5. 7 Day Weekend - Grace Jones ,6. End Of The Road - Boyz II Men ,7. Reversal Of A Dog - The LaFace Cartel ,8. Love Shoulda Brought You Home - Toni Braxton ,9. There U Go - Johnny Gill ,10. Don't Wanna Love You - Shanice ,11. Feels Like Heaven - Kenny Vaughan & 'The Art Of Love' ,12. Hot Sex - A Tribe Called Quest , ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Něco jako firemní romantický film s Eddiem Murphym? Hodně slabé nezábavné, ale tohle dílko je zajímavé obsazením ženských rolí - jedna z prvních rolí Halle Berry a Robin Givens manželka Michaela Tysona, který ji obviňoval, že mu s tchýní rozfofrovala stamiliony a ještě zfingovala údajný potrat a ona jeho obviňovala z domácího násilí ( takže pravda je bůhvíjaká ). Takže když chci vidět jak vypadá zlatokopka tak si vzpomenu na tenhle film, jinou přidanou hodnotu to nemá. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po chvilce přemýšlení jsem nakonec z mých původně 3 * pozměnil hodnocení na jednu jelikož ten film je opravdu hrozný. Téměř každý herec je černoch a běloch je zde mimochodem brán jako rasista (netušim jestli to má mít vtipný kontext), ale tahá povozy např. :D Příběh je pro černošskou komedii typický, sex, nadávky a nic. Tenhle film se to snaží pozměnit tím, že se tváří jako romantická komedie. Bohůžel pouze tváří. Eddie Murphy se ksichtí stejně jako obvykle a vypadá jako celkem milá postava bohůžel se postupně sžije s partou. Nejhorší Eddieho film...bohůžel. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

slabá, předvídatelná komedie s pitvořícími se černochy a povětšinou trapnými hláškami... snímek jsem kdysi viděl a pamatoval jsem si z něj vlastně jen murphyho a nohy jeho šéfky jacqueline. nyní jsem si film osvěžil a věřím, že za pár týdnů si zase budu pamatovat jenom to, co po prvním shlédnutí. 40% ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Na střední jsme tento film fakt žrali. Tento film je nahláškovanou podívanou. Nahláškovanou ve smyslu urážek, narážek na rasiszmus, narcismus, dominanci, sexuální harašení atd. Dneska když jsem film viděl tak už neměl jaksi svůj půvab. Hodně to bylo způsobeno tím, že ten původní dabing z ČT (TEN CO JSEM TO VIDĚL NA ŠKOLE) už bohůžel byl nahrazen jiným , který film naprosto okleštil a udělal z něj velmi podprůměrný film. Musím zdůraznit, že ten nový dabing dělá cca 70% tohoto filmu nudným!!! Také myšlení dospěleho člověka je trošku někde jinde než bezstarostného študáka. No nic méně ve výsledku lepší tři hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Angela (Halle Berry) a Marcus (Eddie Murphy) se v jedné scéně dívají na Star Trek (konkrétně na epizodu 57 s názvem "Elaan Of Troyius"). (ČSFD)
  • Ve filmu hrály dvě představitelky Catwoman, konkrétně Eartha Kitt (60. léta) a Halle Berry (součastnost). (ČSFD)

Reklama

Reklama