Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství, opět rozumí zvířecířeči. Záhy se seznámí sřadou zvířecích tvorů i s jejich problémy, a stane se roti své vůli věhlasným zvěrolékařem, vyhledávaným zvířaty domácími i divokými. Nová "praxe" mu však způsobí vážné komplikace v práci i v rodině. Díky malé dcerce Maye však nakonec pochopí, že se musí smířit se skutečností a přijmout sebe samotného jako "zvláštního" člověka: vyléčí tygra Jacoba, který chtěl spáchat sebevraždu a stane se konečně správných otcem, manželem i lékařem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (180)

Bukk 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, ale v době vydání mi bylo 5 a ten film jsem zbožňovala. Dokonce jsem "donutila" rodiče se na to dívat po sobě hned několikrát. Je to má srdeční záležitost a z nostalgie si to plný počet prostě zaslouží. Ten pes byl slaďouš, jedno z mých prvních nezapomenutelných setkání s filmem. A určité kouzlo tomu neupřu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Já nevím, celou sérii jsem měl jako malý rád a obzvláště jedničku. Eddie Murphy je sympaťák, a i když později podepsal i mnoho pochybných rolí, podle mě je role Dr. Dolittla povedená a film jsem si užil i po letech. Nechte mi to alespoň jako guilty pleasure...81% ()

Reklama

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že je to průměrný film. Nejvíce se mi na něm líbila ta mluvící zvířátka a jejich hecy, to jsem se skutečně zasmál. Eddie taky nebyl k zahození. Tento snímek se hodí na zpestření dne a také docela pro nejmladší generaci. Je jasné, že od něho nemůžeme očekávat žádné brilantní herecké výkony, ale jak říkám, někdy postačí na slušnou podívanou i tohle. Já dávám 3*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je zajímavý, jak takového komedie z konce tisíciletí najednou získávají nový lesk. Je to prostě důkaz, že se dneska už takový filmy netočí a je to škoda. Dr. Dolittle má v sobě plno scének, které za to rozhodně stojí. Je to příjemně krátký, tím pádem i úderný a bez zbytečných hluchých míst. Murphy tu je fajn stejně tak zvířata, tohle je rozhodně nejlepší z celé série. Kvality filmu k tomu ještě stoupají, pokud si pustíte novinku s Downeym. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že pro mě byl "Dr.Dolittle" velikým překvapením. Jistě, scénář není kdovíjaká lahůdka, ale tomuhle filmu to musí snad každý odpustit. Hlavní jsou přece gagy a že stojí většinou za to! Osobně mě nejvíc uzemnil mýval, který by chtěl místo vody aspoň jednou dostat tuňáka...Pohodový filmeček pro volné odpoledne nebo bandu dětí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama