Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Scott Roper miluje rychlá auta, sázky na dostizích a fotografku Ronnie Tate, se kterou se však před časem rozešel. Kromě toho patří díky své výmluvnosti k nejlepším vyjednávačům sanfranciské policie. Když je zdánlivě zcela bezdůvodně zavražděn jeho přítel a kolega Sam, rozhodne se vypátrat vraha navzdory všem potížím i rozkazům svého šéfa. Dostane se na stopu cynického Michaela Kordy, který chystá velkou loupež v klenotnictví a nelítostně likviduje každého, kdo by mohl jeho plán překazit. Přes nařízení svého šéfa Scott nejen pokračuje v pátrání, ale zapojí do něj i svého nového parťáka, mladého ostřelovače Kevina, který se chce také stát vyjednávačem. Po brutálním přepadení se Kordovi podaří uprchnout i s lupem a jedním rukojmím. Scott s Kevinem ho ale dopadnou. Jejich radost netrvá dlouho. Zatímco se Scott marně pokouší přesvědčit Ronnie, že se polepší, Korda uprchne z vězení a unese ji. Hodlá dívku vyměnit za uloupené diamanty, uložené nyní na policejní stanici. (TV Nova)

(více)

Recenze (106)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Být vystresovaným zločincem, držícím pod krkem rukojmí a muset při tom vyjednávat s takovým trapným ztřeštěncem, jakým zejména v posledních deseti letech je Eddie Murphy, asi bych se co nejrychleji sám odprásknul, už jen kvůli záplavě pitomostí, trapných fórků a neumlčitelné kaskády žvatlání, kterým tenhle odporník na krizové situace zásobuje své okolí. Což o to, tehdy by to snad bylo i účelné. Ale, co mají dělat obyčejní diváci. Neříkejte, že je Murphy chce takhle okatě zlikvidovat. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nie som veľkým fanúšikom tejto série a toto mi veľmi ako komédia nepripadalo. Skôr ako klasický akčný film, chvíľami naopak skoro thriller. Škoda, že tento žáner (čierny drsný policajt stále kecá a strieľa a jazdí autom až je z toho film) je tak neskutočne vykradnutý a neoriginálny. Za celé deväťdesiate roky sme skoro rovnakých filmov ako tento videli až priveľa. Hoci to nie je zlé a dá sa na to celkom dobre pozerať, tak dúfam, že Bad Boys sú poslední zo žánru - "čierny veľkohubý policajt". ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy jako policejní vyjednavač nezklamal, ale ani nějak závratně neokouzlil. Rozhodně se na tento film dalo dívat, ale jeho Axel Foley v Policajtovi z Beverly Hills byl o parník lepší. Tady podal taky slušný výkon, ale prostřední pasáž byla téměř bez „šťávy“…Začátek hodně slušný, závěr taky docela poživatelná akční podívaná, ale ten prostředek místy prostě nudil a to dost. Co se záporáka týče, očekával jsem opravdový mazec (dle některých zdejších komentářů), ale ten se nekonal. Určitě se ale na tento kousek podívat dá, ale že by to byla pecka…To určitě ne! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ty vole,paráda.mrzí mě že eddie nedostal víc rolí v opravdu vážných,akčních filmech.tohle je perfetní,napínavá akční jízda napříč san franciskem,kde nechybí hustý honičky,skvělý hlášky a parádně využitej potenciál eddieho murphyho.nechápu tak vlažný přijetí,pro mě 100% zábava a jeden ze základních pilířů mé nejoblíbenější filmografie. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Slušně odvedená práce z doby, kdy se ještě Murphy neměl zapotřebí ztrapňovat ve fekálních a rodinných komediích. Dalším kladem potom určitě Wincott, coby slušný parchant (tak nějak z povolání, že) a Rapaport, jako Murphyo parťák, s výrazem totálního mimoně. Logice jen nejde moc naproti snadnost, s jakou se z vězení Wincottova postava dostala (přeci jenom, loupežná vražda několika osob - pochybuji, že zrovna v Americe by to měl takto snadné). Ale to je detail. 60% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Závěrečná scéna se natáčela na námořní základně Mare Island ve Vallejo v Kalifornii, rok poté, co byla základna uzavřena. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích hraje „Oh, Yeah, It Feels So Good“ od New Edition. (SONY_)

Reklama

Reklama