Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný akčný film s mojim obľúbeným Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho najslabšie filmy. Má dosť dobrý príbeh o hľadaní brata a mestečku, ktoré má svoje vlastné zákony, ale spracovanie už je na tom podstatne horšie. Nie, že by bol nudný, to kvôli krátkej dĺžke filmu ani moc nejde, ale pôsobí naivným dojmom. Jednoducho typické sedemdesiate roky. Akcia je tu tiež taká, aká by sa v tej dobe dala čakať, teda pomerne jednoduchá, bez nejakého nápadu, ale neurazí. Najviac sa mi tu páči Norrisova, dá sa povedať, že exhibícia, kde prebehne celým mestečkom a ručne zneškodní každého, kto na neho zaútočí. Veľmi ma tu sklamal prístup Norrisa, pretože aj napriek tomu, že sa tu jedná o pre neho veľmi závažnú situáciu, teda hľadanie brata, tak to berie skoro celý čas ako zábavu a vidieť ho nahnevaného je veľký problém. A nepáčia sa mi ani záporáci, ktorí sú dosť trápni. Myslím si, že tento film sa dá bez väčších problémov pozrieť, fanúšikov Norrisa by zase až tak moc sklamať nemal, jednoducho taký priemerný film. Hlavnú zásluhu má na tom hlavne doba vzniku filmu, pretože zlatá éra akčných filmov ešte len mala prísť a tak tento film ešte neobsahoval viaceré typické prvky klasických akčných filmov. Keby ho Norris natočil napríklad o desať rokov neskôr, tak by určite dopadol podstatne lepšie. Objektívna kvalita filmu- 48%, film sa páči mne na 54%. ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně slabý film i v rámci těch nejhorších filmů Chucka Norrise a zapadlých béček 80. let. Letělo to kdysi na vhs a i když tenkrát se u nás o každém "vhsfilmu" tvrdilo, že je perfektní, o tomhle se to příliš netvrdilo. Film je nepovedený ve všech ohledech. Scénář je něco přííšerného, akce minimum, herecké výkony otřesné a prostředí pro nás Evropany naprosto nesympatické (zaprášené stepy a v nich nekonečné dálnice). Toto opravdu nebyl Norrisův dobrý začátek, ještě že tenkrát byla Amerika v tomto ohledu země "nekonečných možností" a dovolila mu natočit spoustu dalších již o dost kvalitnějších filmů a získat si tak jisté, dosti početné publikum ... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Chucku, ale tohle je peklo. Ano občas to je i až tak špatný film, že se lze bavit nad neschopností tvůrců, ale spíš je to jenom hrozná sračka a i těch 80 minut jsem vyloženě protrpěl až do konce. Tak jasný no každej nějak začínal, tak z úcty k Chuckovi nedám odpad, ale v top tisíc nejhorších je to zcela právem.10% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris na dieselovém oři a s tváří hladkou jak dětská prdelka hledá bratra, co vypadá jako jeho syn a jako průvodní jev samozřejmě sjedná spravedlnost ve zkorumpovaném městečku. Místo koltů má kopy na trup, místo opakovačky kopy z otočky a když je nejhůř, přivolá se vysílačkou kavalérie na dalších smradlavých koních. Výběr herců zcela korespondující s hillbilly blues doprovodem, děj prostý jako jeho účastníci, pár doušků podprůměrné akce a pochopitelně finální duel dobra se zlem. V ohradě, se symbolikou cválajícího koně a komplet ve zpomalených záběrech. Hulette evidentně myslel na diváka a chtěl co nejvíce oddálit moment, kdy celá tato paráda bude muset skončit.. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

jasně, nechtěl sem po práci koukat na buňuela nebo godarda, řek sem si, dám si oddechovku s čakem, ale nečekal sem, že to bude taková oddechovka, kde sou všichni kromě čaka totální dementi a film natočil nějakej retard, no nic, čak za nic nemoch, todle natočil nějakej idiot halt. A jak se k tomu přichomejt Jack Nance z Mazací hlavy, to je taky kuriozita. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama