Reklama

Reklama

Ghoulies

Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Graves (Peter Liapis) nikdy nepoznal svoje rodiče a jeho rodinu tvoří jen málomluvný pěstoun Wolfgang (Jack Nance). Když zdědí rozlehlé rodinné sídlo, kam se nastěhuje se svou přítelkyní Rebecou (Lisa Pelikan), naleznou při úklidu domu velké množství okultní literatury, která Jonathana velmi zaujme. Pak už stačí jen vhodná příležitost a vrámci oslavy s přáteli Jonathan přesvědčí přítomné k provedení rituálu ve sklepení domu, kterým otevře dávno uzavřené brány pekla. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Filmu by neuškodilo méně okultismu a latinských žvástů a více řádění ďáblů. Snímek sám o sobě je úděsná sračka, ale za těch pár momentů s dáblama a typickou béčkovou 80' atmosféru ty 2* dám. Těším se na druhý díl, kde ty roztomilé potvůrky doufám pro své řádění dostanou dostatek prostoru, na úkor keců zbytečných postav. ()

MontyBrogan

všechny recenze uživatele

Niečo som včera pozeral, pozostávalo to z niekoľkých mutácií známych hercov v hlavných úlohách, tie ale dohromady žiadneho herca netvorili. Tiež sa tu dali nájsť mutácie akéhosi podivného slizu, potkanov a liliputánov. To už bol ale asi úmysel. A scenár bol odpísaný z nejakého okultistického porna. No a to je všetko. Neviem ako mám s týmto zážitkom naložiť. Keby som mal v hlave možnosť "Empty the Recycle Bin", bolo by to ľahšie. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ghoulies jsou takovou oddechovkou, která vás nemá vystrašit, ale spíš pobavit. V průběhu filmu se jim to však povedlo jen několikrát, protože zbytek filmu je docela katastrofa. Je potřeba ovšem pochválit i ztvárnění jednotlivých příšerek, které se tvůrcům docela povedly. Přestože nejde o žádné mistrovské díla, tak jistá dávka originality a pestrosti tu vidět je. Pro mě jsou asi tím nejlepším co zde lze spatřit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Ghoulies“ se nedokáže rozhodnout, co vlastně je. Jestli je to horor, nebo komedie, nebo vážný film. V konečném důsledku je to nakonec úplně jedno, protože nefunguje ani jedna rovina. Film není vtipný a už vůbec není děsivý, protože nemáte možnost, jak se nějak do filmu dostat. Chybí atmosféra, chybí nějaké normální plynutí děje. Všechno je křečovité a bohužel za to nemohou jen herci. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo môžem povedať o tomto filme,na začiatok asi to že tvorcovia aj všetci ktorý na tomto filme pracovali museli brať drogy,lebo ináč si neviem vysvetliť kto môže natočiť takúto debilnú bizarnosť,lebo zdravý človek by to nedokázal.A teraz v skratke-Príbeh je veľmi naivný,herci tiež sa nepredviedli v dobrom svetle a aj spracovanie bolo ukážkovo debilné.Nič tu nebolo logický domyslené a ghouliesov bolo žalostne málo ale ty sa podarili aspoň že to. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Jeffrey Combs sa zúčastnil konkurzu na úlohu Jonathana Gravesa. Nakoniec ju dostal Peter Liapis. (beso74)
  • Mariska Hargitay v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Na speciálních efektech a tvorbě Ghoulies se podílel režisér a specialista na zvláštní efekty John Carl Buechler. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama