Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý americký student se rozhodne změnit školu, aby mohl být nablízku své dívce. Jediné ubytování, které je možné na škole sehnat, ale poskytuje bratrstvo vedené Marshem. O tomto spolku ale hlavní hrdina brzy zjistí, že Marshovi oddaně podléhá jakožto veleknězi voodoo kultu a právě on byl vybrán jako poslední obětovaný v Marshově nastávajícím obřadu za vlastní nesmrtelnost. Student tak musí bojovat Marshovými vlastními magickými zbraněmi o svůj život. (antragus)

(více)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabé, čakal som viac. Námet nebol najhorší, ale žiaľ ostalo len pri tom námete. Nebol to podľa mňa ani horor. Mám taký pocit, že horory o voodoo sú asi najslabšie, videl som len jeden dobrý s touto tématikou (ázijský Gong Tau), ostatné boli bieda. ()

demented 

všechny recenze uživatele

To, že koľaje na amerických výškach sú prešpikované rôznymi úchylnými kultami a sektami (vrátane voodoo), je myslím jasné každému. Tak prečo o tom točiť pre boha film? :) Voodoo sa chce hrať na temný thriller (určite však nie horror), bohužial mu to veľmi nejde. Režisér Eram sa asi bojí pohľadu na krv a zrejme je brutalny pacifista, pretože sa tu nedočkáme ani žiadnej mordy (vlastne jedna tu je, ale to sa nepočíta). Neprispieva k tomu ani Corey Feldman, ktorí sa síce snaží pôsobiť vážne, ale nie je mu to veriť ani za mak a každú chvíľu som čakal že povie nejaký vtip alebo spraví nejakú sprostosť. Bohužiiaľ nestalo sa tak. Trochu nadhľadu by skrátka neuškodilo. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Kedysi som VHS tohtu filmu vídaval vo video požičovňi a ako chlapca ma zaujal obal zobrazujúci rituálnu vraždu. Zhodou okolností som sa knemu dostal až teraz. Je to natočené celkom v pohode a zaujímavé prostredie amerických školských spoločenstiev je stále vítané. Záporák je fajn jeho postava je dosť zaujímavá je to sympaťák a tiahne ten film, na druhej strane hlavný hrdina je presný opak a chová ako úplný debil a aj sa tak oblieka a len ťažko sa sním dá stotožniť. Film utimátne zráža absencia hororovej atmosféry ,slabé vyobrazenie woo-doo tématiky alebo krvy ako naznačuje obal. Takže u mna pod primer, ak film zvažujete film len kôli tématike tak odporúčam oveľa lepší film Had a dúha od Wes Cravena. ()

Reklama

Reklama