Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Mayo je tajný agent FBI, který již příliš dlouho pracuje v zločineckých kruzích. Po ztrátě partnera ho převelili do New Yorku, kde má dokončit svůj poslední případ. Stres ale u něj začal vyvolávat zlé sny a strach z odhalení. Když právě nepředstírá, že je zločinec, hledá Charlie spásu ve skupinové terapii. Zde potká velmi svéráznou "moderní" léčitelku Judy, se kterou velice rychle skončí na hromádce - záhradkářské zeminy. Cílem jeho mise je přivést zločince do vězení za spekulativní obchody s fazolí a cukrem. Když se však ukáže, že se slabošským mafiánem Fulviem mají mnoho společného, nic nebude tak úplně jednoduché. Charlie se může těšit na život s krásnou a živelnou Judy - jen jestli přežije tento případ! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ja tak trochu nevyváženej, jednou je to zábavný a má to skvělý vtipný scény a za chvilku nuda a nepovedený vtipy, Herci jsou naštěstí dobrý, dokonce i Liam Neeson, kterýho jsem v mnoha komediích neviděl nebyl špatnej. Kdyby se na tom trochu víc zapracovalo, byla by z toho hodně dobrá komedie. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Opravdu nic moc film.. Některé scénky povedené, hlavní idea sebeironického pohledu na svět taky dobrá, ale nějak to celé nešlo dohromady :-( Zatím nejslabší film s Liamem Neesonem, který jsem viděla a to zde dokonce hrál i hlavní roli.. Sandra Bullock to byla jaksi navíc.. Doporučuji ani nepouštět.. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Někdy jen tak čekám, až někdo řekne něco špatnýho, abych ho mohl zabít." Podprůměrná krimi komedie, jenž mi přišla vtipná asi jen ve 3 scénách, jinak 100 minut nudy. Liam Neeson patří do mé topky herců, ale tento film se mu nepovedl. Snažil sem se tady najít kvůli němu aspoň něco na 2 hvězdičky, ale bohužel. Navíc Sandra Bullock to taky hodně táhne dolů svým projevem zde. - 20%. ()

Hopkins 

všechny recenze uživatele

Liam patří do mé topky herců ale tento film ať už se v něm člověk snaží najít aspoň něco na tři hvězdičky nenajde a zároveň nepochopí jak se mohl nechat dotlačit do něčeho takového a to nemluvím že v tomto díle hraje i další herec který sice do mého TOPU nepatří ale patří do širšího výběru herců, které uznávám a o Sandře nemluvím. Jednou a dost. Nezáživné , nudné ... a především výkony nulové ... nemám co více dodat ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Navzdory sympatickým výkonům Olivera Platta a Liama Neesona je to velmi průměrný film se zbytečně košatým dějem, kde se vlastně nic neděje. Proto se nestihne rozvinout ani jedno z možných rozuzlení, které by diváka bavilo a vtáhlo do děje. Navíc ten nedomyšlený a krkolomný konec vyzní jakoby do ztracena. Příliš odpočinková komedie, u které si stihnete přečíst všechny novinky na internetu a vlastně vám to ani nepřijde. 40% ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama