Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh dvoch bratov, Tetsua (člen jakuzy) a Kenjiho (študent maľby), utekajúcich pred trestom za vraždu. Na ich ceste za slobodou sme svedkami lások, priateľstva, úkladov i boja za skutočné hodnoty. Napriek týmto tradičným obsahom film nepôsobí schematicky, naopak, miestami až reálne. Vo vizuálne originálnej snímke režisér ukazuje veľký cit pre farby a kompozíciu záberu. (toktokmokmok)

(více)

Recenze (2)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Suzukiho příspěvek do žánru ninkjó eiga. Vypráví příběh dvou bratrů – staršího Teca, člena jakuzy a mladšího Kendžiho, nadějného malíře, jež prchají před spravedlností. Suzuki v Tattooed Life rozehrává podvratnou podívanou, která vrcholí v grandiózním a vizuálně jedinečném finále. Suzuki kombinuje různé způsoby svícení, úhly snímání, typ i délku záběru, apod. Posledních 10-15 minut je vlastně taková encyklopedie nezvyklých tvůrčích voleb a způsobů a naprosto jedinečné umělecké dílo, které přehlušuje předchozích zhruba 70. Více o filmu k přečtení zde: http://freakengine.com/2014/02/review-tattooed-life-1965/ ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Dva bratři v kole osudu roztočeného vraždou, z nějž není úniku, a který ke skáze vede. Všechny naděje na této cestě ukazují se co mámivé a velmi dočasné. Ale je ta depresivní podívaná obvzláštněna obrazovou složkou, která je občas velmi luzná. A závěrečný boj vypadá jako vzor, který byl často kopírován. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama