Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V předměstském městečku Putnam's Landing ve státě Connecticut specialista na styk s veřejností Harry Bannerman (Paul Newman) začíná šílet, protože jeho žena Grace (Joanne Woodward) trvá na účasti na každém zasedání místního občanského výboru a nemá na něho, ani na děti čas. Když vláda koupí v městečku pozemek, aby na něm postavila tajnou základnu, Grace se připojí k výboru, který má zabránit její výstavbě. Harry je Grace i ostatními obyvateli navržen, aby jel do Washingtonu zjistit, co armáda v městečku chystá. Jako bývalý voják je  armádou najat, aby vylepšil vztah armády v městečku a uklidnil protesty místních aktivistů. Potíže mu přidělává sousedka Angela (Joan Collins), která se cítí zanedbávaná svým manželem a snaží se získat Harryho pro sebe, což vede k mnoha problémům a nedorozuměním. (HTB)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kludne to mohol  byt film o tom, ako  US vlada kupila pozemok aby tam testovali vodikove bomby. Radiacia ? vacsina ludi by sa urcite odstahovala, no ti co by tam teoreticky ostali, by mali belsie zuby a zahrada by im dala kazd rok 50 - 60 kg paradajok. Tie problemy a nedorozumenia uz boli len takou ceresnou na torte  : 67 % ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Joanne Woodward som nikdy na chuť neprišiel, vždy mi pripadala taká čudná a nesympatická, aj keď herecké kvality jej upierať nebudem. Ani v spoločnom filme so svojim manželom mi k nemu nejako nepasovala, ale Newman asi vedel, prečo s ňou strávil takmer celý život. Ale k filmu, ústredná dvojica je celkom v pohode, ešte viac v pohode je Joan Collins, ale celý ten príbeh o mestečku a tajnom armádnom projekte ma vôbec nebral a ani nebavil. 50% ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Lehčí, trochu přitroublá a nudná, groteskní komedie. Joan Collins je tu ale naprosto k nakousnutí. 55% hvězdiček ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama