Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Carol pracuje jako ošetřovatelka v pečovatelském ústavu a ubíjí ji nuda v práci i v manželství s Waynem. Jednoho dne ale do ústavu přivezou záhadného pacienta - je to postarší sympaťák Henry a Carol zanedlouho zjistí, že nový pacient skrývá nějaké tajemství. To vyprovokuje její zvědavost s časem se oba spřátelí. Vyjde ale najevo, že Henry je zkušený zloděj, který se do ústavu dostal proto, aby se vyhnul vězení. Vznikne mezi nimi zvláštní vztah a ten v Carol probudí odvahu a schopnosti, o kterých sama nevěděla. S těmito novými zlodějskými ambicemi Carol přesvědčí Henryho, aby spolu udělali jeho poslední akci. Henry ji a Wayna začne učit a tato zvláštní trojice začne připravovat rafinovanou a nebezpečnou akci. Na jejím konci na ně čeká pořádný balík peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

nash. 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch malých překvapení, kdy vůbec nic nečekáte a dostane plnou porci úsměvné pohodovky, která je lepší s každou minutou, kdy od fádně nenápadného úvodu rozkvétá v příjemnou heist komedii s nejedním fajn překvapením. Výborný Paul Newman zcela ovládá prostor i když jen tak nehybně sedí a nepřítomně hledí, Linda Fiorentino zábavným způsobem rozehrává svou malou hru na "dostanu tě", chemie mezi nimi funguje naprosto dokonale, všechno to graduje nečekanou silou, po celou dobu chrlí pozitivní náladu a spouští v těle ten příjemně uvolněný spokojený pocit. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: E. Max Frye, Topper Lilien, Carroll Cartwright .. Slabší a jen lehce zábavný snímek natočený asi jen tak pro radost protagonistů. Bez Paul Newman by to nestálo vůbec za nic, přesto žádný zázračný výkon nepředvádí - zvláště první třetinu filmu:) Kdežto Linda Fiorentino je výborná a dohromady tvoří celkem sehraný pár. Bez zmíněné dvojíce bych nejspíš snímek v opravdu nočních hodinách do konce neviděl. Konec je ovšem velmi slabý a klasicky šťastně vypointovaný aneb pokud neumřely, žijí dodnes.. 50%. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tuctově natočené, tuctově zahrané. Nad průměr malinko vyčnívá jen Paul Newman, kterému ani v pokročilém věku 75 let neschází entuziasmus, byť po velkou část filmu jen (pozor spoiler :-)) sedí na vozíku. (konec spoileru) Celkem v šoku jsem byl po zjištění, že Linda Forentino měla v době natáčení 42 let - uff, takhle dobře po čtyřicítce nevypadám ani já, a to už je co říct! :-P ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hlavny herec Paul Newman hra lupica, ktory predstiera chorobu, aby sa vyhol base. Tak sa dostal do isteho ustavu, kde pracuje mlada atraktivna vysetrovatelka Linda Fiorentino, a zacne sa odohravat klasicky pribeh. Aj ked osobne Newmana nejako extra nemusim, uznavam, ze hrat rozhodne vedel. Meno rezisera Kanievska mi nic nehovori. Ale aj tak slusny priemer : 62 % ()

Kotsour 

všechny recenze uživatele

Newman ve filmu, pro který mu byla napsána role rádoby geniálního lupiče, který ale vůbec není věrohodný a ještě na mě působil dost amatérsky. On celý scénář je dost nereálný a přitažený za vlasy, tenhle film mě teda hodně zklamal. Carol je nesympatická a Wayne jen korunuje nepřirozenost celého snímku. Tohle se prostě nepovedlo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama