Reklama

Reklama

Brána do pekla

Obsahy(1)

Tým amerických vojáků připravuje vpád generála McArthura na Filipíny. Musí však zničit Japonské komunikační centrum, které se tu nachází. (Terva)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale americké filmy točené na Filipínach z 2. svetovej sú skoro na jedno kopyto, na jedno nudné kopyto. Veľa dialógov, nezaujímavé postavy, prevažne scény v pološere až tme, výraznejšia akcia sa dostaví až v závere a hlavne nevýrazný príbeh. Celým film prestupuje jedna veľká nuda. Žeby dôsledok nízkorozpočtového spracovania? Ani mladý a vtedy neznámy Nicholson to nemôže vytrhnúť z biedy, pretože presne zapasúvava do hereckého podpriemeru ostatných svojich kolegov. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nebýt Nicholsona,nedal bych ani ty dvě hvězdy. Poručík je neskutečný debil a namachrovaný partyzán by si zasloužil pár facek. Krom toho děsná nuda. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Uz rana tvorba Nicholsona da napovedet, ze se jedna o zcela mimoradneho herce. Ac ve vedlejsi roli, vsechny s prehledem prevalcuje. Jack je spolu s mistem nataceni asi to nejzajimavejsi na celem filmu. Jinak se jedna o sotva prumerne valecne drama. Spatne napsane postavy a dialogy, i pres skromnou pasaz se film vlece a nudi. Technicka stranka filmu take nezaujme. Dnes uz film oslovi asi jen fanousky Jacka Nicholsona. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyslovene priemerny film tematicky sa venujuci WWII na Filipínach. Nuz co, skoda ze tempo je plane, dokonale nudi, dialogy o nicom ... akcne sceny az na konci, a neviem, preco tam vladlo take pritmie az sero - 55 % ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V souvislosti s natáčením 2 snímků současně činil plat Jacka Nicholsona 400 amerických dolarů týdně. (Terva)
  • Natáčení probíhalo na Filipínách. (Terva)
  • Ve filmu si zahrál populární zpěvák Jimmie Rodgers, který se podílel i na spolufinancování. (Terva)

Reklama

Reklama