Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Milady de Winter začíná ve šťastném dětství Charlotty Backsonové, která vidí na vlastní oči, jak jsou její rodiče zavražděni katolickými fanatiky, které poslala její vlastní babička Jeanne de Breuil. Malou Charlottu ušetřila, ale dala jí do kláštera na převýchovu. Malá Charlotta jí slibuje, že ji jednoho dne zavraždí. K útěku z kláštera pomůže dospívající dívce kněz, kterého svede a opustí. Sňatek s hrabětem de La Fere trvá jen několik měsíců, do té doby, než hrabě, později královský mušketýr Athos, objeví náhodou na rameni své manželky znamení, které kat vypaluje prodejným ženám. Jako zázrakem Charlotta přežije pomstu svého manžela a prchne do Anglie, kde se stane lady de Winter. Lord však poměrně záhy zcela nečekaně zemře. Do Francie vrací Milady de Winter její touha po pomstě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepovažuji se za takového znalce, abych si troufla definovat přesná kritéria kvalitního zpracování Tří mušketýrů, ale dozajista vím, že pokud má lord Buckingham náušnici, Richelieu mikádo a Milady lesbickou komornou, něco zásadního není v pořádku. Mušketýři jsou tlamy k pohledání, d'Artagnan retardovaný hňup, Milady vypadá jako zfetovaná figurína a navíc jsou všichni navlečeni do modelů salonu Plesniveux a zapatlaní vším, co zbylo v maskérně po natáčení Úsvitu mrtvých. Nevím, co se to s Francouzi děje, ale mělo by se to zastavit. ()

PaRi odpad!

všechny recenze uživatele

Měl by existovat paragraf za prznění klasika, obzvláště když se už nemůže bránit! A sazbu bych dal tak 5 let na tvrdo, nebo mnohamilionovou pokutu! Milady je naprostá příšernost. Je to céčkový film. Nechápu jak něco takového může koupit Česká televize (odvysílala 16. 5. 2008, naštěstí před půlnocí), a ještě utratit nemalý obnost z peněz koncesionářů za dabing. ()

Reklama

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak při tomhle se musel Dumas v hrobě obracet, to je snad nejhorší něco a la Tři mušketýři, co jsem kdy viděla. Nevím, co bylo horší, jestli děj, nebo herecké výkony. Arielle Dombasle snad ani neumí nic než nyvý sexy pohled a našpulenou pusu, přičemž jestli ty rty jsou pravé, tak já jsem muž. No, a co se v tom filmu naplivala po všech, kdož jí něco provedli, za to by se nemusel stydět hospodský štamgast. Constance byla mimořádně nepůvabná, a to je eufemismus.Mušketýři byli jak vlastní karikatury, snad jedině Athos ušel. D´Artagnan by potřeboval umýt vlasy, a ani by to nemusel být šampon z reklamy. Vyřádila se návrhářka kostýmů, černobílá kreace s hlavou obalenou závojem, co měla milady na zahradě, tak to jsem ještě neviděla. Podobně jako plastový kryt při šermu. A límec, který vypadal jako by jí někdo na hlavu narazil rám od obrazu nebo zrcadla to jen korunoval. Pak už jsem to brala rychloposuvem, co se bude dít, ale nic. Autora hudby si ani nepamatuji, jen v závěrečných titulcích ani nepřiznali vykrádání Vivaldiho. Komentář delší než u mých super filmů, ale rozohnilo mne to. Rozhodně ztráta času, fakt jen kvůli zářezu do pažby. Daniel Olbrychski asi hodně potřeboval peníze. ()

seba odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha. Francouzi si sami zničili svoji národní klasiku a Alexandr Dumas se musí v hrobě obracet. Jakákoli verze Třech mušketýrů (počítaje v to i animáky, českou interiérovou i americkou verzi s Charlie Sheenem) je o tisíce procent lepší. Francouzům zřejmě došli herci, protože to co se vyskytovalo v tomto filmu bylo děsné. Počínaje Milady a D´Artagnanem a kardinálem a Athosem konče. Fuj, nikdo se prosím v zájmu vlastního zdraví nedívejte. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Oproti jiným verzím téhož má Milady de Winter trochu neotřelejší šatník. Ale jinak - tuctový film o asasínce s nezbytným stilettem a ampulkou jedu ukrytých v bílých podvazcích (což je hezké), zde je ovšem navíc majitelkou vulgárního obličeje. Tedy řeknu vám, nechtěl bych podlehnout svodům téhle "dámy". To je snad lepší si rovnou prohnat hlavu kulí :-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama