Reklama

Reklama

Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhady

(TV film)
  • USA Bermuda Triangle: Startling New Secrets

Tým amerických vědců, oceánografů a potápěčů se pokouší osvětlit záhadu: Proč v oblasti bermudského trojúhelníku beze stopy mizejí lodě a letadla? (oficiální text distributora)

Recenze (20)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se to šokující nové záhady... ne vysvětlení záhad... zdá se, že většina hodnotitelů nepochopila smysl dokumentu. Mě podobné záhady velmi zajímají a baví mě už jen pro to, že jsou právě nevysvětlitelné. Škoda, že je to jeden z dokumentů, kdy se stále opakují stejné věty dokola. Jinak bych dala i o hvězdu víc. ()

mdouglas 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to tvářilo jako zajímavý dokument. Ve chvíli, kdy došlo na konspirační teorie typu Americká vláda, Atlantida a podobný pavědecký nesmysly, začal jsem o hodnotě dost pochybovat. Nejhorší ale je, že je to hodinu a půl trvající natahovaný nic. Rozuzlenim je, že "vědci" nic nenašli, na nic nepřišli, ale že i tak zůstává mnoho nezodpovězených otázek. Dokument má asi takovou vypovídající hodnotu, jako kdybych natáčel dokument o požáru lesa. Přitom jediné, co bych za celou dobu zjišťoval, by bylo co je to strom a kdo může za jeho růst. O požáru bych nezjistil zhola nic, přesto bych to nazýval dokumentem o požáru lesa. Dávám 15% za schopnost přesvědčit mě v prvních 30 minutách o tom, že by to mohlo mít nějakou hodnotu. Po 30 minutách jdou procenta jen dolu. ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Mně se dokument líbil, neboť mám podobné záhady rád a nevysvětlitelné jevy mě vždy fascinovaly. A ani mi tak nějak nevadilo, že mnoha odpovědí se nám nedostane, vy si zkrátka musíte názor udělat sami - třeba na základně předložených výpovědí a záběrů. Ale tak to je u spousty věcí v běžném životě... Jen mi více vadilo, že několikrát nám bylo sděleno to samé, tzn. že se opakovala dokola to stejná fakta, ale bez jasného a konečného vysvětlení. Ale jak jsem řekl, pokud k tomu nějaký vztah máte, líbit se vám to bude; jestli jste však nezaujatý divák, dáte asi o hvězdu méně. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem pouze 90 minutová omílačka o jednom a tom samém bez žádného rozuzlení, či alespoň jakéhosi obohacení vědomostí. Toto zkrátka musí začít nudit i jedince, kteří o záhady tohoto typu zajímají a to říkám jako člověk, co se mezi tuto skupinu zvědavců řadí. Prvních několik minut sice vypadá zajímavě, ale po jejich uplynutí se to zvrtne v neutuchající a nezajímavou řadu víceméně totožných příběhů očitých svědků, kterým jsem popravdě řečeno ty jejich zážitky moc nevěřil. Bylo to o ničem. 30% ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Víc otázek než odpovědí.Možná někoho obklopí mírná nejistota a bude nad touto záhadou chvíli přemýšlet.Někdo to jednoduše probere u piva.Dokument, který nadhazuje témata, ale nic nezodpoví.A ta délka filmu!To je podle mě na nekonečně kecy a nic nevyřešení trošku dlouho.Aspoň se ale dostanete do "obrazu" co se stalo kolem bermudského trojúhelníku.Nečekejte však, že se dozvíte JAK se to stalo.Upozorňuji, že tyto záhady mám velmi rád. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama