Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael McCord (Martin Sheen) je fandou klasických aut, jehož bratr umírá rukou šerifa (Vic Morrow). Je to šerifův zvyk trestat rychlé řidiče tím, že je ve strmých horských zatáčkách donutí opustit nedobrovolně silnici. Na podobnou honičku vyláká šerifa i Michael a na vraždícího ochránce zákona čeká nejedno překvapení. (noelcoward73)

Recenze (9)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Presne jak uvadeji kolegove v okolnich komentarich. Na to, ze se jedna o TV film, jde o pomerne zabavny kousek. M.Sheen je takovej "deanovskej" hrdina, zaporak je zaporak, a holka v baru (Michelle Phillips) je sympaticka a mila. Do toho par peknej aut ze stary skoly...ja jsem spokojenej. Kratke, jednoduche, zabavne. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s polofrajerským Martinom Sheenom a mladučkým Nickom Noltem, ktorá rieši tému pomsty. Síce sa väčšinu času vlečie a každú chvíľu sledujeme, ako jedno auto sleduje to druhé, aj záver je ľahko predikovateľný, ale v podstate neurazí. Taká priemerná televízna jednohubka, miestami neslaná, ktorá na druhý deň vyfučí z hlavy. ()

Reklama

Duke90 

všechny recenze uživatele

Srší z toho amatérismus největšího kalibru od hudby přes hereceké "výkony" až po samotný "příběh", ale mám obecně rád Martina Sheena a zde byla jeho postava opět přirozená a hlavně správňácká. V prvních minutách filmu lze zahlédnout skutečného (i filmového) bratra slavnějšího Martina - Joe Esteveze a vyhledávači ranných filmových rolí mají možnost narazit třeba na hodně neopotřebovaného Nicka Nolteho, který ve své jediné "náročnější" emocionální scéně vtipně přehrává. Na odreagování The California Kid neurazí a proto dávám slabší tři hvězdy. ()

Foma 

všechny recenze uživatele

Docela srandovní filmek o městečku, kde šerif, jemuž kdosi kdysi zabil při havárii ženu a syna, se mstí na všech řidičích, co jezdí rychle a donutí je k rychlej jízdě v nebezpečnej zatáčce, kde se vždy rozbijou a zabijou. To je, co?! Ale vážně. Pak nastoupí Martin Sheen, jež zase chce vypátrat a pomstít smrt jedný z obětí šerifa, svýho bratra. Takže zkoumá, hledá a nachází a samozřejmě se ve filmu jezdí a bourá. Nicméně, Martin Sheen je jako vždy zajímavej, taky ve filmu hraje Michelle Philips z Mamas and Papas, mladej Nick Nolte, a vůbec film má takovou tu roztomilou atmosféru začátku 70. let a na to, že je to televizní produkce, tak se nemusí za nic stydět. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý americký TV film.Skôr taká oddychovka,nie moc náročná.Dej filmu je v roku 1958 v nejakom zapadákove,v mestečku Clarksburg.Poblíž mestečka je nebezpečný úsek cesty a veľa ľudí tam už zahynulo.Michael Mc Cord-hraje ho Martin Sheen,príde do tohoto mestečka,lebo zahynul tam aj jeho brat.A vie že to nie je len tak,že niekto mal v týchto nehodách prsty.A vie aj presne kto,preto sa prišiel pomstiť.Nenáročný film dobrý na oddych. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama