Reklama

Reklama

The Snorkel

Trailer

Obsahy(1)

Perfektní zločin vyžaduje perfektní alibi. Když v pokoji, zevnitř uzamčeném, s přelepenými okenními a dveřními rámy a naplno puštěným plynem naleznete mrtvou ženu, a jinak nikoho, je sebevražda jediným možným vysvětlením. Nedospělá dcera zesnulé je ale přesvědčena, že za vším stojí její otčím. Tomu však policie odmítá uvěřit. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nepřekvapilo jako spíše dost zklamalo. Jako drama to nefunguje a jako krimi je to moc utahané. Celej film jde od nuly k nule a já snad 10x koukám na hodinky. Při tom ale herci hrají slušně a začátek je poměrně napínák, za to konec dostal slušně na prdel, takhle odfláklý konec jsem dlouho neviděl, navíc vrah je hodně obyčejný. A nápad na dokonalý zločin je poměrně zdařilá, ale jak jsem říkal jak hodnotit film který je dobře natočen ale člověka prostě totálně nebaví? ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Hammerovské krimi, ktoré je založené na štandartne dobrom scenári. Záporáka, ktorého dobre ztvárnil Peter van Eyck, poznáme od začiatku. Divák s ním v jeho trápení z pozostalými musí jednoducho súcitiť. Ináč mať tak hnusnú nevlastnú dcéru, ako mal on, urobím na jeho mieste to isté. Na druhej strane je pravda, že okrem akčného začiatku a konca sa toho veľa nedeje a je to založené viacmenej iba na dialógoch a zaujímavej mimike tvárí. Koniec mohol byť zdramatizovaný oveľa viac. Hodnotenie: 60% ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Spoilery!!! Příšerný film! Sice se vrah hned na začátku zbaví manželky docela šikovným způsobem, tím ale vše zajímavé na hodně dlouhou dobu končí. Dcera zavražděné je přesvědčena, že za smrtí její matky stojí právě její nevlastní otec. A tak stále každému tvrdí, že on je vrah, že nejdříve zabil i jejího vlastního otce a teď matku. Nikdo jí samozřejmě nevěří. To se děje skoro až do konce filmu, jen v závěru je zase trochu zábavy, když dcerka zjistí jak se věci mají a má možnost se pomstít. Jenže to neudělá a tím mě definitivně vytočila. Skoro odpadová záležitost. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když postavíte film na tom, že skoro nikdo nezná potápěčskou masku a policie není při vyšetřování ani schopna podívat se do skříně, nemůžete čekat zázraky. Šnorchl má pár lepších momentů, ale podobných a lepších krimi existuje v tomto diskursu celá řada. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborný napínavý snímek, kde jsou karty hned od začátku jasně rozdány a vy jen čekáte na to, jak a kdy se dojde k cíli a jaký ten cíl bude. Ano, je to celkem předvídatelné a ten konec není úplně uspokojivý, přitom by stačilo ubrat jednu scénu, ale na druhou scénu to pořád nic nemění na tom, že ta cesta k cíli je prostě dobrá. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama