Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument vypráví "od kolébky až do hrobu" životní příběh rappera Tupaca Shakura, příběh vycházející hvězdy rapové scény, o jejíž rychlé zapadnutí se postaralo pár výstřelů na ulici v Las Vegas. Hudební doprovod - Eminem. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Tak odborník na Tupacův život nejsem,ale řekl bych že tohle byl skoro dokonalý dokument.Hlavně proto,že je plný Tupaca a ne lidí co mluví o něm.Celé je to z jeho pohledu,poskládané z různých interwiev s ním a obsahující celý jeho krátký život.Neposlouchám hiphop nějak primárně,ale Tupac byl podle mě vedle Cobaina nejtalentovanějším hudebníkem všech dob.Ti dva byli jedineční,nenahraditelní a talentem přetékali.Škoda,že tu nebyli dýl. ()

montongery 

všechny recenze uživatele

Bylo mu 25 let a dokázal toho víc než normální člověk za celý svůj život. Tento dokument nepopisuje jen nejslavnější 2Pacovudráhu, ale také ho zobrazuje jako vůdce afro-amerických revolucionářů a skvěle zachycuje jeho strach ze smrti a z budoucnosti, která se promiltala i do jeho hudby. Konečně pořádný a úctyhodný dokument který si takováto osobnost, kterou zná i mainstreaomový proud, zasluhuje. ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Maximalne hodnotenie tento dokument u mna nedostal iba kvoli nazvu...5 hviezd dostal pravom za dosial najkomplexnejsie a najvyvazenejsie zobrazenie jedneho z najvacsich rebelov 90 rokov. Amaru Shakur tu je vykresleny presne tak, ako sa na neho pozeram ja...Clovek, ktory sa vlastnou hlavou snazil prerazit takmer neprerazitelny mur... Rest in Peace Tupac ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

Dokument pojednávající o nejlepším Raperovi všech dob? Řekl bych velká inspirace pro "This is it" o MJ. 2Paca poslouchám s největším respektem a tento dokument mě absolutně vtáhnul, skoro jakoby jsem ho znal. Hned po té jsem si musel stáhnout Gang policajtů, kde jsem si ještě víc potvrdil že Tupac byl nadaný jak raper, tak herec. Ovšem dávám jen 4* za to, že lidé kteří byli ochotni o něm natočit tak úžasný dokument, nebyli schopni investovat něco do toho aby byla objasněna jeho vražda. Zatím existují jen spekulace. Jinak doporučuji všem ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Určeno bezesporu výhradně všem milovníkům Makaveliho nebo gangsta rapu. Pro ty z nás je to jednoznačně velmi nabitý dokument, pro odpůrce to naopak nejspíš bude nic neříkajících 100 ztracených minut. Spousta autentických záběrů a rozhovorů s těmi nej, to se málokdy vidí... Prostě nejlepší možné nahlédnutí do Pac-ova zivota. Resurrection jsem si užíval, než doběhly závěrečné titulky a stejně neměl jsem dost ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama