Reklama

Reklama

Smrt Johna Macauleyho zasáhla jeho ženu Beth nepřipravenou. Zůstala sama s dvěma syny Chrisem a Mattem a manželovými dluhy. Rodina se musela přestěhovat do jiného města, odejít z rodinného domu do malého bytu. Aby Beth uživila rodinu, našla si práci. Ani Beth a ani její dva synové si však naplno neuvědomovali, jak moc utrpěla jejich rodina, když ztratila otce. Každý z nich se s jeho ztrátou vyrovnával po svém. Museli projít jistými životnými úskalími, než opět našli cestu k sobě, ke své rodině. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,070,725Tržby Celosvetovo $-║ Obsadenie slušné, príbeh v medziach pútavý ale ničím prevratný. /55%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že od tohoto filmu jsem čekal asi něco víc než jen průměrný příběh o chování jednotlivých aktérů rodiny po smrti otce, který vlastně celou rodinu držel pohromadě. Hroutící se matka, mladší syn trávící veškerý volný čas s kamarádem ze školy a starší syn, který se odstěhuje za svou láskou, to je asi podstata celého tohoto filmu. Různé charaktery, různé zkoušky psychické odolnosti, různé řešení stresových situací, o tom především je tento film, takže zatímco já jsem čekal rodinné drama o pospolitosti rodiny a o tom, jak se rodina semkne, tak ve skutečnosti jsem viděl spíše rozklad rodiny, a z toho zřejmě pramení mé mírné zklamání. Tvůrci to zkrátka pojali jinak, než bych čekal, za což se ale nemůžu na ně zlobit, to je čistě můj problém a tak to taky beru. Pokud tedy mám hodnotit tento film v podobě, která mi byla předložena, tak ho mohu označit jen jako průměrné drama, které je koukatelné, ale které je bohužel také v určitých pasážích docela nudné. A přitom herecké výkony považuji za velice zdařilé, Jessica Lange, Joan Cusack i Chris O´Donnell hráli opravdu perfektně, takže jim nemám co vytknout, chyba zřejmě bude v místy hodně slabém scénáři, který je zřejmě bohužel tou nejslabší stránkou celého filmu. Ale rozhodně to není žádný propadák, film hodnoím jako průměrný, což znamená ve výsledku docela solidní tři hvězdy. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je cítiť nádej, veľkorysosť a dobro. Nie je to vôbec vykonštruované. Iba úžasné skúmanie temnoty smútku a nevítaných zmien, a láska a podpora sa niekedy nachádzajú na neočakávaných miestach. Sú tu aj skvelé komediálne momenty, ktoré zahŕňajú predovšetkým Chrisa O'Donnella a Joani Cusackovej. 7/10 ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový príbeh nakrútený bez náznaku akejkoľvek invencie, vystavaný na dejovom zvrate, ktorý sa nesie celým filmom, ale nepomáha atmosféru nijak zaujímavo budovať. Pred hodením do koša ho zachránil sľubne sa rozvíjajúci motív vzťahu Joan Cusack-Chris O´Donnell, ktorý ale autori taktiež nikam neposunuli. Zatiaľ najnudnejší film s Jessicou Lange. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tento film není nijak pozoruhodný, až na jednu maličkost. A tou je účast skvělé režisérky a herečky z let 70. a 80., a to dříve nesmírně populární SEKY, na jejíž umění jsem jeden čas narážel všude možně. Paul Brickman si ji vybral pro tenhle film jako legendu, která dokázala řadu mužů upoutat a řadu žen naštvat. SEKA je ročník 1954, tedy jen o dva roky mladší než zde nejpopulárnější uživatel Golfista. A přece prožili tak rozdílné životy. Ona umělkyně, on jen uživatel CSFD. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama