Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je jí šestnáct a velmi miluje svého tatínka. Miluje ho tolik, že nezabrání vraždě své matky, aby ho mohla mít jen pro sebe. Když je matka po smrti, je šťastná, protože tatínka fanaticky vlastní jen ona sama. Její otec jí ale udělá čáru přes rozpočet. Najde si novou ženu s dítětem. Pro Julie se zhroutí svět. Vyhledá vraha své matky a dohodne se s ním na zavraždění macechy. Aby dosáhla svého cíle a měla otce jen pro sebe, je ochotná jít doslova přes mrtvoly. (GabRa5)

(více)

Recenze (8)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Západoněmecký osmdesátkový horor a herecké výkony jak z východoněmeckého osmdesátkového porna. Na psychologii si to teda podle mne spíše jen hraje, ale k vidění jsou i horší kousky. Nic než průměr. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela slušný psychologický drama o mladé holce, která je zamilovaná do svého otce a pro tuto úchylnou lásku je schopna udělat cokoliv. Nejdříve je ochotna nechat násilníkem v domě zabít svoji matku, aniž by ji se zbraní v ruce pomohla. Po letech osnuje plány, jak odstranit otcovu přítelkyni a novou manželku. Při schovávačce s nevlastním bratrem je schopna ho zavřít v jakési "lednici", později donutí vraha matky, aby šel zabít její nevlastní matku. Film má docela hustou atmosféru, hlavní postava Julie je fakt spratek a nesnášel jsem ji od samého začátku. Finále vygraduje v krvavý hororový konflikt. Dobrý, ne moc známý flick s dusnou atmosférou a snad jen jedinou sympatickou postavou (nevlastní matka Julie). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Julie je vážně Miláček. O svýho milovanýho papínka se nehodlá dělit s nikým, překvapivě ani s maminkou. Když té se konečně zbaví a fotříka má na chvilinku pro sebe, co myslíte, že provede s bleskurychlou náhradou v podobě macechy s malým bratříčkem? Přesně tak - koukám, že fantazii máte. Tahle psychologická thrillerovka sice netrpí přehnanou brutalitou, ale o to je působivější. Julie je totiž až neuvěřitelně vychcanej spratek a její metody zbavování se příbuzných několikrát naženou (ne)příjemnou husinu. Děj krásně odsýpá, kultovní královna sci-fi béček Sybil v roli macechy je silnou protihráčkou prohnané dcerušce a v závěru pak promlouvají nože či brokovnice. Za mě spokojenost. (70%) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod - jedná se o oddechový psychologický (jaký asi jiný, když je veškeré dění rozehráno mezi hlavními postavami) thriller, nikoliv o artovou studii psychopata. Herecky sice neoslnivé, ale čert to vem, napětí snímek má. A dojde i na odhalené zbrojní pasy, zato krví se spíše šetří, což pro tentokrát nevadí. Julie vypadá jako rozmazlený sobecký spratek, ve skutečnosti je vypočítavým psychopatem. Láska k tatínkovi nezná hranic a ona vymyslí dokonalý plán. Během filmu si získala mé sympatie, a tak jsem jí držel palce až do očekávaného šťastného konce... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Německo-kanadský snímek „Julie Darling“ má svou kvalitu a je to kousek, který si snadno najde svoje diváky. To, co se zde odehrává, je skvěle zahráno, o to sžíravější je to proto, že se jedná o cosi zakázaného. Jasna, Isabelle Mejias už byla při natáčení dvacítka, nikoli šestnáctka, ale i tak je její podání tatínkovi holčičky natolik dobré, že vás prstě strhne. A můžete ji litovat, nebo nesnášet. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Originálna zápletka, kde ale mladej a incestne nadržanej slečinke prechádzajú zločiny až príliš hladko. Spracovanie a herci iba priemerní, ale vďaka vystavnej zápletke triler nenudí. Prekvapujúci záver je len ťažko uveritelný, ale budiš. ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Ach no slabé... naivné, hrozné herecké výkony, soundtrack ako z nejakej pofidérnej detektívky a tie postavy? Riadne povrchné, tu sa o psychologickej dráme hovoriť nedá. Teatrálnosť v zlom zmysle slova. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarený nemecký kúsok, dej udrží pozornosť celú stopáž, atmosféra dobrá, problémom je obsadenie samotnej Julie, 31 ročná herečka na úlohu malej dcérky v tomto prípade rozhodne dobrá voľba nebola. ()

Reklama

Reklama