Reklama

Reklama

Goldframe

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Belgie, 1969, 4 min

Režie:

Raoul Servais

Obsahy(1)

Jason Goldframe je hollywoodský mocnář. Jeho touha po tom, být absolutně ve všem první, ho dožene až k bláznivým pokusům předhonit vlastní stín. (J.Connor)

Recenze (7)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Je to debilní, ale vrháme stín... A tak ještě že se vždycky najdou přizdisráči, co těm egomagorům bez špetky sebereflexe tím reflektorem k obrazu jejich zahýbou, že... °-/ - - - P.S. K nastínění stavu věcí zde: http://www.youtube.com/watch?v=tREwmJpReYY&NR=1 - - - - - (Poprvé viděno 11.7.2011 na Youtube, hodnocení 63., komentář zde jako sedmý - 11.7.2011) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Zábavné, animace se mi líbí a námět dává taktéž něco k přemýšlení. Mimojiné, nebyl pan Goldframe úplně první kdo bez pomoci létal? ()

bierce 

všechny recenze uživatele

Zajímavý animovaný film o hollywoodském režisérovi Goldframeovi, který chce být ve všem první. Chce být dokonce rychlejší než vlastní stín, ale to se mu hrubě nevyplatí... ()

masr 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem strašně znepokojující a temná povídka o neukojitelné potřebě být jedinečný v jakémkoli ohledu... Pro všechny kdo si neustále potřebují dokazovat, že jsou v něčem nejlepší a jedineční, docela temná filmová rána.. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009: Priznám sa, že toto po moci bažiace predháňanie sa so všetkým, aj s vlastným tieňom na mňa neurobilo taký dojem, ako tie predchádzajúce krátke filmy. Ani tá grafika nič moc no. ()

Reklama

Reklama