Reklama

Reklama

Pegasus

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy
Belgie, 1973, 8 min

Režie:

Raoul Servais

Obsahy(1)

Starý farmář prodlívá v kovárně a pokouší se kladivem zabít obtěžující hmyz, který sedá na pláty plechu v jeho dílně. Za okny dílny zatím kombajny provádějí seč. Muž je fascinován strojovým rytmem a v tom mu padne oko na obrázek bájného létajícího koně Pegase. Nelení a začne z plechů vyrábět právě jej. Dokončí hlavu a tu venku vystaví. Po probuzení ho čeká velké překvapení. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

O tom, jak umlátit mouchu kladivem a jiné kratochvíle doprovázené výrazem jediného člověka, který dokázal pochopit osmi-hodinové černobílé drama beze slov o arménském přípravku na čištění koberců.. ()

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Podobenství o tom, že ne všechny idee musí dopadnout v praxi dobře – zvláště ne ty, ve kterých si někdo hraje na boha. S velikášským komplexem samozřejmě také úzce souvisí nešťastná lidská vlastnost, že pro malé chyby druhých dokážeme velmi často přehlížet vlastní kolosální blbost... ()

Marys 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009: Zlé. Veľmi zlé, nudné, neatraktívna kresba, veľká degradácia toho, čo sa mi tak na tejto sérii minifilmov tak páčila. ()

Reklama

Reklama