Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pete byl nejlepším meteorologem západního pobřeží. I přesto udělal během silného tornáda chybu, která připravila o život jeho manželku. Své profese se na několik let vzdala odešel z města. Série tornád se však vrací, a proto se Pete rozhodne vrátit se na pobřeží, aby před ničivou smrští pomohl svým blízkým. Spirála se divoce roztáčí a Pete musí využít veškeré své zkušenosti, aby neudělal opět chybu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Filmy s bouřemi jsem viděl asi 5 a několikrát . Jednoduchý scénář měli všechny. O co však jde tvůrcům filmu ? Pokud se na tornádo díváme v obýváku je to k smíchu. Vzpomínám na léto v roce 2002 nebo 1997 začalo pršet a Igor Němec v TV říkal že je to banalita . Tehdy rosničky nevarovaly . Padaly domy ,topili se lidé ejhle příroda ukázala co umí. Povodeň, kterou nikdo nečekal! Následky katastrofální. Od té doby , když se zvedne trochu větřík meteorologové varují na týden dopředu!!!!! Lidi uvědomte si že člověk je jen mravenec a když se příroda brání plundrování lidmi tak má sílu se kterou si lidé nedokáží poradit. To bylo jen jedno z mnoha varování. Sopky , tsunami, příroda je prostě silná a když se naštve tak nás spláchne jako nic z povrchu zemskýho. Pokud toto nechápete tak vaše IQ je 0 . Děda:-) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Tak bezduchý a vymetený scenár sa len tak často nepočuje. Ešte k tomu tí herci... Je nemožné, aby v oblasti častých tornád postavili vedecké centrum, kde sa uskladňovali nebezpečné vírusy. Rovnako nepravdepodobné je, že by sa postavila nekvalitne a klinec do rakvy dali vlastníci spoločnosti, keď odmietajú pripustiť všetky fakty a aj tak pracujú akoby nič, keď sa tam rúti silné tornádo. V skratke, film je samý blud (auto sa rúti po ceste, za zadkom má tornádo, nesfúkne ho a pod) a nelogika. Pokusy o psychológiu a emócie boli na bode mrazu. Napätie skoro žiadne. Ani hudba to nedokázala navodiť. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co scénárista zamýšlel, protože takový nudný a stupidní paskvil jsem už dlouho neviděl. Jestli jsem měl někdy trošičku rád katastrofické filmy, tak toto veledílo, které mělo k zábavě asi tak daleko jako k Oscaru, mi je zase hodně zprotivilo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...aneb Když je i 31% přehnaně moc. Žádný příběh, žádná zápletka, žádné pořádné tornádo (zas až tolik to s počítačem asi neumíme, co?), zato kupa řádných hovadin, jako například nekonečné honičky větrného víru s dodávkou. Tvůrcům gratulujeme a posíláme jednu hvězdičku, aby si s ní třeba utřeli zadek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama