Reklama

Reklama

L.E.T.H.A.L. Ladies: Return to Savage Beach

  • Slovensko Návrat na Pláž divochov (více)

Obsahy(1)

Keď neznámi zločinci ukradnú digitálnu pamäť s koordinátami ukrytého pokladu, povolajú úrady do akcie príťažlivé dámy zo špeciálnej jednotky L.E.T.H.A.L. (Legion to Ensure Total Harmony and Law). Ich úlohou je dostať sa za každú cenu k pokladu skôr, ako to stihnú oní zločinci. Je len otázkou času, kedy sa slečnám, vyzbrojeným presnými smrtonosnými guľkami, bystrým umom a hriešnymi krivkami, podarí tieto drsné kriminálne živly poraziť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Elleannie odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani nemuselo vzniknout.. Vážně to má být akční film? Spíše přehlídka mužských a ženských těl a podle mě teda dost špatná.. ()

Reklama

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost, opravdu naprostá, ale když si člověk vezme lahvinku vína a snaží se pročistit mozek, úplně vypnout, je tenhle brak dokonalým prostředkem. A že je opravdu na co koukat :), agenty vypadají přesně tak, jak mají vypadat. ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Postupně jsem se na Plex.tv podíval na všechny Sidarisovky od Malibu Express dál. A takhle zpětně je vidět, že se s každým filmem přidávalo silikonu a ubíralo na logice. Malibu Express byl alespoň vtipný, Return to Savage Beach už je hlavně blbý. Ale pokud víte, na co se jdete dívat, užijete si tu spoustu nelogičností a necháte se bavit tou naivitou, kde nesmí chybět různá autíčka na dálkové ovládání, vybuchující šipky a sem tam odhalená prsa. ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem musel pátrat v paměti, jestli jsem už někdy viděl větší blbost, než je toto. V průběhu filmu jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet. Do poslední chvíle jsem si byl jist, že jde o parodii. Když se ukázalo, že to fakt myslí vážně, propadl jsem depresi. Pohled na obnažená ženská prsa jistě nikdy neomrzí, ale ani pestrý přehled silikonových implantátů nemohl zachránit tuto neuvěřitelně stupidní hovadinu. Přestože jsem opravdu dost často řval smíchy, byl to vlastně jen smích ze zoufalství a tak mé hodnocení je jednoznačné!!! Posílám jej tam, kam patří!!! ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo na Havaji, v Louisiane, Texase a Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama