Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Likvidace deštných pralesů hrozí ekologickou katastrofou. Chico Mendes spojil obyvatele ohrožených oblastí do hnutí odporu. Silné průmyslové společnosti jsou však mocný nepřítel... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

danecek24

všechny recenze uživatele

52. Zlatý Glóbus za rok 1994 - cena (3) - *Nejlepší minisérie / TV film, *Nejlepší herec v minisérii / TV filmu - Raul Julia, *Nejlepší herec ve vedlejší roli - Edward James Olmos + nominace (1) - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Sonia Braga ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele

Skutočný príbeh brazílskeho aktivistu menom Chico Mendes (1944-1988), ktorý bol zavraždený doma v Xapuri rančerom. Tento film je tragickým pohľadom do temnej mašinérie v Amazonskom pralese, kde je zastrašovanie a vraždenie aktivistov poukazujúcich na ilegálne klčovanie, bežnou praxou. Rančeri a drevárske mafie podplácajú miestnu políciu a politici sa boja zasahovať proti ekologickým zločinom. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Televizni aurobiografie o Chico Mendes a jeho snaze zachranit Amozenii s jejimi obyvately a destnymi pralesy. Prijemny a obohacujici zazitek. Mel by se poustet ve skole, jako vzdelavaci dokument. 90% ()

Reklama

Reklama