Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejnímu detektivovi Johnu Luciovi nedává spát minulost, jejíž velkou část strávil hledáním pachatele vražd, které se stávaly o víkendech poblíž vodních ploch a uliček lásky. Kvůli této posedlosti se rozpadnou jeho vztahy s příbuznými i kolegy od policie. Stane se z něj samotářský podivín, který se koncentruje na jedinou věc - dostat před soud sadistického vraha odpovědného za série vražd, kterého policie znala jen z opovržlivých dopisů, které jim léta posílal. Přestože muž prohlašující se za vraha byl zastřelen, Lucia věří, že skutečným vrahem byl někdo jiný... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (3)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je len minimum filmov či dokumentov, ktoré by sa venovali “jedinému” sériovému vrahovi, ktorý nebol nikdy dolapený. “Zodiac” bol a vždy bude fascinovať najmä z týchto dôvodov, pričom napriek modernej technike, sa stále nepodarilo preukázať, kto bol oným, sériovým vrahom. Tento TV snímok sa síce snaží všemožne odpovedať na túto zásadnú otázku, no bohužiaľ, to spracovanie je fakt otrasné a až príliš dejovo nevýrazné, aby si divák odniesol aspoň nejaký zážitok v rámci krimi “serial killer” žánru. Škoda .. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvých filmových zárezov na tému "Zodiac". Celkom pozerateľné béčko, ktoré má samozrejme veľmi ďaleko k Fincherovej opulentnej hostine, ale niečo podstatné ich spája. Pattinson i Fincher tematizujú najmä posadnutosť: posadnutý zločinec versus posadnutý policajt. Výsledok stretnutia (pozor vyletí spoiler) : ani jeden to neprežije! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Standartní thriller který mě zaujal jen díky Olmosovy z Battlestar galactiky. Nicméně i tak se jedné o sračku která zapadla. A to právem. Ono na tom není nic extra, je to průměrně zahraný, průměrně napsaný a hlavně neskutečně nudný. Uznávám že konec je celkem zajímavej a je jediný důvod proč na tohle koukat, ale jinak ruce pryč. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama