Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(20%) Tak tento šestý Halloween se dle mého názoru vůbec nepovedl. Největší odpad je samozřejmě trojka, ale to nepovažuji za součást série. Přesto i objektivně slabší díly jako je třeba čtyřka nebo pětka jsem hodnotil solidně (4*). Zato tohle mě teda vůbec nebavilo. Děj byl naprosto nudný a to vysvětlení okolo M.Myerse bylo opravdu pitomé. Jednak to nebylo zcela moc dobře vysvětlené a jednak to bylo dost nezajímavé až zbytečné. Co se týče vyvražďovaček, tak zde byly, ale tak sterilně a strašně natočené, že mě to vůbec neděsilo a nechalo mě to ledově klidným. Občas tu zazněl klasický soundtrack této série, ale ani to se mnou moc nehnulo. Dr. Loomis zde byl už opravdu starý až mě ho bylo líto, že ho do této role ukecali, byl tu už naprosto zbytečný. Prostě bez nějakého okecávání to bylo režijně dost nepovedené. Tu 1* dávám z milosti díky tomu, že mám tuto ságu rád. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po slabučkej pätke, prichádza na scénu ešte jeden diel, pred tým ako sa zreštartuje táto sága v (perfektnom) H:20. Prekliatie Michaela Myersa mi prišlo celkom zaujímavé svojím príbehom, keďže ponúkol niečo nové. No bohužiaľ je v tom taký guláš, že sa radšej poriadnemu príbehu ani nevenovali, takže nejaké logické vysvetlenie príbehu môžete hľadať len ťažko. Záver ostal samozrejme zas otvorený, ale tak, že ďalej už cesta bohužiaľ nevedie, pretože nasledujúce diely sériu tak hlboko pochovali, že už na tento príbeh radšej nikto nenadväzoval a radšej sa vydali tvorcovia novým smerom, keď spravili jeden s najlepších Halloweenov, ktorý ignoruje čajovú pätku a šestku. Vďaka za to. Týmto dielom končí aj Dr.Loomis v sérii. Česť jeho pamiatke, aspoň on nejaké plusové body nahrabal posledným slabým pokračovaniam. 50% - 2* ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ač patří tenhle Halloween k nejslabším dílům dosavadní série, beru ho jako průměrnou podívanou s několika hezkými vraždami, mezi nimiž kraluje provrtání skrz naskrz následované naražením na kovový bodec. Poněkud odbytější je podříznutí a zcela promarněné vykydlení osazenstva na operačním sále, které zabily stroboskopy. Film má příjemný vizuál s pěkným laděním do modrých odstínů v protikladu k barevnému podzimu. Nápad s jakousi sektou odkazující se na Kelty je podivný a zbytečný, anžto zůstalo jen u náznaků a útržků. Carpenterova hudba funguje stále i v těch nejzvláštnějších úpravách. V porovnání s leckterými současnými horory jde stále o koukatelný počin, který je na vyplnění jednoho ponurého podzimního večera dostačující. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pleasence chtěl pomoct a tak si tam ještě zahrál,ale je jediný proč se na to dá koukat. Skvělá ukázka jak z něčeho vyždímat něco,ale spíše na tom proďěláte. Je tu další remix úvodní Carpenterovy hudby. No a to je tak vše co bych o tomhle film mohl říct. Michael ke konci pár lidí povraždí,ale taky nic moc. ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Možná že kdyby tady hrála Jamie Lee Curtis, tak by film působil úplně jinak. Mně osobně docela zaujalo modernější pojetí hororu, mnohem lepší a propracovanější efekty (asi díky dvojici Weinstein a Weinstein) a dobré scény. Kdyby celý film byl natočen, nebo aspoň sestříhán jinak (Producers Cut), anebo byl uveřejněn právě Producers Cut a ještě v něm hrála JLC, mohl to být perfektní film! Jsem rád že aspoň Steve Miner s Halloweenem H20 na tohle nezapomněl. Dávám 3 hvězdičky za efekty, hudbu a režii. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)
  • Severoamerické tržby byly 15,1 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama