Reklama

Reklama

Smysl života

  • USA Cheese Chasers
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1951, 7 min

Režie:

Chuck Jones

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Dvě myši se tak přežraly sýra, že už ho nemůžou ani cítit. A co jsou to za myši, když nebaží po sýru? Po čem vlastně touží? Jejich smysl života se vytratil a ony se rozhodnou spáchat sebevraždu. Kocour, kterého požádají, aby je sežral, se ale vyděsí a tuto službu jim odmítne. Co je to však za kocoura, když nejí myši? A co teprve, když se do toho všeho zamíchá ještě pes... (Estrellita)

(více)

Recenze (5)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jede vozidlo odchytové služby, za ním běží vyděšený pes, kterého pronásleduje zmatená kočka prchající před dvěma myškama v depresi. Jak k něčemu takovému mohlo dojít jenom kvůli tomu, že myšky to přehnaly s konzumací sýru? Odpověď dá zkouknutí tohoto krátkého animáčku. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

myši mají tolik sýru, že si jednoho dne řeknou že jejich život už nemá smysl. Jdou za kočkou a chcou aby je snědla. Kočce to příjde podezřelý, sníst je nechce...když tedy nejí myši její život nemá smysl..jde za psem a chce aby ji roztrhal. Pes vidí, že myši nejedí sýr, kočky nejedí myši, hrnke mu v kouli a běží se nechat chytit city-dog-catcherem. Bytí a nicota v animovaném provedení, smrt vs. život.. 1 - 0 ()

Reklama

Reklama