Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Virgil Sweet by už téměř ztratil svou práci vyhledávače talentů pro California Angels, když objeví Sammyho Bodeena, vesnického kluka bez zkušenosti s baseballem ale jak Virgil na první pohled poznal... tenhle kluk s figurou hráče se jednou stane hvězdou. Majitelé klubu chtějí vidět Sammyho hrát co nejdříve (a co nejdříve na něm vydělat), ale mladík je nerad středem pozornosti... chce jen hrát. A Virgil se stává mlýnským kamenem bez možnosti najít rychlé řešení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky tuctový film z prostredia baseballu s morálnym ponaučením. Celý čas mi pripadalo, že sa tam nič poriadne nedeje a strašne dlho sa to rozbieha a keď už konečne o niečo išlo, tak bol zrazu koniec. Kladní hrdinovia zvíťazili, hamižný parchant prišiel o pár dolárov a menej skazený záporák sa polepšil. Ani herci to nevytiahli nad priemer. Výsledkom je právom zabudnutý film o baseballe. 4/10. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Bylo super vidět velitele Galacticy v jiné úloze. Zvláště v tak příjemné. Ovšem až na obstojné finále film moc baseballu nenabídne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nekomplikovaná story bez odboček sleduje baseballového scouta, který objíždí zapadákovy a hledá výjimečný talent. Když ho skutečně najde, jako správný charakter dává všanc svou profesní kariéru, aby onoho venkovského kluka při prvním zápasu (do kterého naskočí rovnýma nohama "z pole") nesemlel tlak miliónového byznysu. A to je celé, (ne)dramatem, jestli se povede třetí strikeout v řadě, naše pohádka končí (ta jeho začíná). ()

Reklama

Reklama