Reklama

Reklama

Kuang bao ju xi

všechny plakáty
Čína, 2024, 75 min

Režie:

Wenzheng Zheng

Hrají:

Sammy Sum

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Monster Béčko(možná Céčko) made in China v němž ohrožuje městečko zmutovanej mega varan za což můžou odpadní vody které vypouští místní továrna. Vše ještě zkomplikuje dopad meteoritu. A abych nezapomněl. Nejenže je varan extrémně velkej on dokáže být i neviditelnej. Zní to debilně. A ona to taky debilita je. Ale proti gustu žádnej dišputát. I takový filmy některý lidi baví. I já se u obdobných filmů dokážu občas dobře pobavit. Tenhle kousek se ale na můj vkus bere až moc vážně. Já radši kousky podobnýho ražení který se až tak vážně neberou. Ještě prozradím, že ve finále(vlastně je i ochutnávka na začátku) na diváka čeká souboj mega varan versus mega had. 1hvězda ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Taký ten film, ktorý s prehľadom zvládnete vnímať a popri tom si pozriete v telke spanilú jazdu našich hokejistov proti Kazachstanu a o nič neprídete, ani v hokeji ani vo filme...najväčšou chybou je naozaj to že ten film sa tvári príliš vážne, chcelo by to trochu Asylum mód. ()

__:krux:__ odpad!

všechny recenze uživatele

Výborný film. Changpeng Zhao postaví továrnu v zapadlé vesničce (co vyrábějí nevím :)) a s pomocí místního starosty jedou byznys, kde se na standardy moc nehraje. Skoro všichní jsou spokojení. UNTIL NOW!! Úžasný mix Létajícího Čestmíra, Capitana Philipse, Takešiho hradu, Vetřelce, Godzilly a Hoří má panenko. ()

Reklama

Reklama