Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike (Jason Beghe) je pasadenský taxikář, jenž do svého taxíku nechá nastoupit starší dámu Katherine (Maureen O‘Hara) s pocitem, že jde o další běžnou zákaznici. Z pasažérky se ale vyklube bohatá žena, která plánuje cestu taxíkem až do 3100 mil vzdáleného Vancouveru. Zpočátku sporný vztah taxikáře a cestující vyúsťuje v přátelství. (Cliff Booth)

(více)

Recenze (3)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Ano, je to milý TV film, no během ani ne hodiny a půl rozhodně nestačí rozehrát to, o čem se tu zmiňuje kolega pode mnou. Byť tak nějak by si to každý představoval. A ani pár rychlých přestřihů, co vynechaly důležité momenty v příběhu, tomu nepomůže. Možná, kdyby existovala nesestříhaná verze, pak by došlo k ucelení a vystavení plnohodnotného filmu. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Nijak nevzrušivé vyprávění o cestě taxíkem střídáno se záběry z taxikářovy domácnosti.(max.50%) ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní a charismatická herečka, Maureen O'Hara, která předvedla v tomto skvělém filmu velmi příjemnou šarmantní dámu. Ta učí taxikáře slušnému vystupování, taktu a jiných mouder, na které taxikář opravdu nemá pomyšlení :D A co víc, on s ní musí jet až do Kanady, projet ji... A jak to v těchto filmech bývá, konec bývá opravdu nejlepší! 98%!! DOPORUČUJI! ()

Reklama

Reklama