Reklama

Reklama

Srdeční záležitost

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Časosběrný portrét předního českého kardiologa prof. Petra Neužila... Režisér Jaromír Herskovič pronikl k prof. Petrovi Neužilovi jako kameraman dokumentární série Doktoři (2016), kde byl prof. Neužil jedním z hlavních protagonistů. Hodinový film vznikl jako výsledek několikaletého časosběru (2016–2023) událostí ze života tohoto předního českého kardiologa a mezinárodně uznávaného odborníka. Film je pohledem do jeho současné práce, hodnotového zázemí a originálního myšlení. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dobrá parta na pracovišti je základ. Personalisty vždy nejvíce zarazí, když se uchaeč o zaměstnání ani nezeptá s kým bude pracovat. Nejvíc mě šokovaly kardiostimulátory s neustálými impulsy, takže si je lidi chtějí vyrvat  těla. Ke shlédnutí na https://www.ceskatelevize.cz/porady/16000590532-srdecni-zalezitost/ ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Dokument představuje osobnost české (nebo snad světové) kardiologie a pro nás laiky inspirativní osobnost. Velké charizma, a jak sám dr. Neužil říká - humor, nadhled a mysl bez bariér. On sám působí jako vzácně vyrovnaná osobnost, smích od srdce a dokonalá koncentrace. Díky za takový dokument. Povzbudí a vrací víru v člověka. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Pan profesor mě natolik zaujal, že nejsem schopna hodnotit dokument jako dokument. Cením si každého člověka, který dělá svou práci dobře. Pan profesor ji dělá excelentně, na světové úrovni. A do toho je ještě vtipný, kreativní, laskavý... Copak může režisér ve filmu o takovém člověku něco zkazit? Lépe ho představit nemohl. ()

Reklama

Reklama