Reklama

Reklama

Ve jménu zákona

  • USA Fresh Hare
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 1942, 8 min

Režie:

Friz Freleng

Hrají:

Mel Blanc

Obsahy(1)

Na Bugse je vyhlášena odměna za dopadení. Šerif Elmer má to štěstí, že se mu podaří narazit na Bugsovu stopu, ale to ještě nemá ponětí, na jak zdatného nepřítele narazil. (HellFire)

Recenze (4)

Cival 

všechny recenze uživatele

Poslechl jsem (jako vždy nenávistný) komentář pantáty betelgeuse u Sunshine a šel si pustit Looney Tunes, abych se dovzdělal. Tupý bílý lovec v něm dostává na zadek od lišáckého Bunnyho. Nechybí opakované vtipy a neodolatelně dementní výměna rolí, klasická likvidace třaskavinou v nejlepší tradici myšáka Jerryho, samonosná hudební složka a dokonce... tramtadadá... puntíkované trenky. Ano, poučil jsem se. Takže, betelgeusi, až budeš chtít dát znovu průchod své nekontrolované averzi, která občas provede hyperinflaci tvého jinak bystrého úsudku, znovu mi něco doporuč! Díky předem... ()

Véča 

všechny recenze uživatele

Jeden z klasických krátkých filmečků s Bugsem Bunnym a (bohužel si teď nevybavuji jméno)tím obtluoutlým šišlavým lovcem.Dějová linie je velmi jednoduchá,ale každá vteřina filmu je prostoupena nějakým gagem,kterým Bugs trápí lovce.Jediná škoda,že film není o něco delší,takhle ten pocit z dobrého filmu z člověka vyprchává až moc rychle. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Živého alebo mŕtveho ! Bugs Bunny. V zasneženom lesíku je na stope zajaca lovec. Ukecaný Bunny si vie poradiť a z Elmera urobí väčšieho hlupáka než je. ()

Reklama

Reklama