Reklama

Reklama

Hollywood se baví

  • USA Hollywood Steps Out
všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 1941, 7 min

Recenze (7)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

ČÍm více herců a hereček poznáte, tím více se vám Hollywood Steps Out bude líbit. A možná přijde i Frankensteinovo monstrum. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes byly hlavně parodií a v tomto díle si vzaly na mušku nejzářivější hvězdy hollywoodského nebe. Pro fanoušky klasického Hollywoodu nutno vidět, protože to není parodie zlá, ale láskyplná a velmi zábavná. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Plejáda (prevažne) mužských hereckých ikon Hollywoodu 30tych rokov v animovaných verziách. That´s all, folks! ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Oproti o tři roky starší disneyovské "Mother Goose Goes Hollywood" (kde byly výborně zparodovány i specifické hlasy tehdejší herecké elity) je tato karikatura poměrů a manýrů tehdejšího Hollywoodu humorně nevyvážená. Výstupy kreslených Marxů, Fondy, Gabla a hlavně Jimmyho Stewarta (skvěle vypointovaný skeč!) pobaví, nicméně jejich kolega Bogart se svému předobrazu ani nepodobá, podobně dopadly i charakterové vlastnosti Caryho Granta či Grety Garbo... Ale i tak se jedná o slušnou zábavu, navíc podobně tematických krátkých filmů moc v tehdejší době nevzniklo. ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Cary Grant, James Stewart, Greta Garbo, Bing Crosby, Harpo Marx, Judy Garland, Mickey Rooney, Clark Gable, Groucho Marx, Johnny Weissmuller, Humphrey Bogart, James Cagney, Oliver Hardy, Peter Lorre, Henry Fonda, Buster Keaton, ... a ďalší. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník klasických hollywoodských filmů jsem se při pohledu na karikatury Clarka Gablea, Jamese Stewarta a dalších skvěle bavil. ()

Reklama

Reklama